088 02 74 900
Inspiratieboek downloaden

Heuvelman livestream studio

In het centraal gelegen IJsselstein heeft Heuvelman een eigen professionele studio: de Heuvelman Studio. Deze studio is voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om uw evenement, training, workshop of webinar te organiseren, op te nemen en te streamen.

De studio wordt ingericht op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever. De studio is eenvoudig aan te passen naar alle denkbare settings. Daarnaast zijn er diverse ruimtes beschikbaar voor visagie, voorbereiding en break-outs. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor iedereen.

Onze collega’s adviseren en begeleiden u in het gehele traject. Wij bedenken de juiste oplossing bij uw vraagstuk, doen de technische invulling, maken een duidelijke offerte en verzorgen uiteraard een vlekkeloze uitvoering. Heuvelman verzorgt zo alle faciliteiten die nodig zijn om een (live)stream soepel te laten verlopen van begin tot eind. Van camera’s met deskundige cameramensen tot regie én van streaming server tot de online omgeving waar de stream uitgezonden wordt.

Uiteraard kunnen wij ook een studio op uw eigen (gekozen) locatie opbouwen en u ontzorgen met een (live)stream.

Onze studio is geschikt voor:

 • Talkshows, congressen, webinars, presentaties, masterclasses en debatten.

Live Experience Studio

De Live Experience Studio is een grote studio en bevindt zich in het hart van ons pand in IJsselstein. Naast alle aanwezige opnameapparatuur zoals camera’s, verlichting en decorstukken beschikt deze studio over een grote regieruimte.

De projectiewand van 16 x 2,5 meter biedt extra presentatie mogelijkheden tijdens het evenement. Deze studioruimte heeft doorgangen naar een aantal andere ruimtes die gebruikt kunnen worden voor visagie, voorbereiding en break-outs.

Heuvelman livestream studio cases

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Studioverhuur

Eigen locatie kiezen | Eventstreaming

Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen op uw eigen (gekozen) locatie. Met 1 doel; wij zorgen er samen met u voor dat het samenbrengen van uw doelgroep fysiek én/of online tot een succes wordt gebracht. Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject. Wij bedenken de juiste oplossing bij uw vraagstuk, doen de technische invulling, maken een duidelijke offerte en verzorgen uiteraard een vlekkeloze uitvoering.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Studioverhuur

VVD | de 150e ALV

Op 12 december 2020 vond de Algemene Vergadering van de VVD plaats in de Heuvelman studio in IJsselstein. Als gevolg van de coronacrisis werd uiteraard deze vergadering geheel digitaal georganiseerd. In voorbereiding op deze Algemene Vergadering werden de tien thematische deelsessies ook de hele week gehouden in de Heuvelman studio.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Studioverhuur

MOTIV | Interactieve talkshow

Een week lang verzorgden presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio, RTL-Z) en tafelheer Bastiaan Bakker, live vanuit de Heuvelman studio, iedere ochtend een interactieve online uitzending.
Hierin werden keynotes van belangrijke opiniemakers, technologiepartners en interactieve napraatsessies met sprekers gedeeld met het publiek thuis.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Studioverhuur

Enactus | Augmented Live-show

Tijdens de twee uur durende Facebook live-show werden kijkers meegenomen hoe strijdende teams, die deelnamen via een live videoverbinding, werden gejureerd door de online aanwezige juryleden. De jury-resultaten werden tot leven gebracht door de uitslagen live te verwerken in een Augmented Reality omgeving gecombineerd met de live videoverbindingen van de teams.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

Apollo/Leonardo Hotel Group | Chat en poll

Apollo/Leonardo Hotel Group stelde haar klanten en prospects de mogelijkheid om inzicht te krijgen over de online meeting mogelijkheden. De insteek van het webinar was online vragen stellen via de chat en poll-functie waar de live bezoekers hun mening konden geven over stellingen of vragen konden stellen.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

INREV | Externe sprekers

Na de succesvolle webinar afgelopen zomer, was het voor INREV op 8 september tijd voor een vervolg. Tijdens deze editie waren twee deelnemers fysiek aanwezig in de Heuvelman studio en werd er via een dubbele Webex meeting 3 online sprekers aan het debat toegevoegd na een kort virtuele presentatie. De online deelnemers hadden de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan de aanwezige sprekers en panellisten. Bekijk hier de aftermovie.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

NVVP | Webinar

Een lezing moest op het laatste moment omgezet worden tot een webinar. Met op het hoogtepunt maar liefst 2.100 leden die tegelijk online waren en mee keken. Tijdens het webinar konden de leden vragen stellen, welke ook meteen werden beantwoord. Heuvelman zorgde ervoor dat de online bezoekers live en probleemloos mee konden kijken en dat de stream na de uitzending terug gekeken kon worden.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

VNG | Digitale ALV

Dit jaar vond de uitgestelde BALV (Buitengewone ALV) digitaal plaats in de Heuvelman studio. Wij hebben de Heuvelman studio omgebouwd tot een mooie setting.
De gehele streaming is uit handen genomen en met een 3 cameraregie vastgelegd. Tevens is op de widescreen VNG groot geprojecteerd.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

HKU | Talkshow

Voor de HKU is de Studio omgebouwd naar een gezellige ‘huiskamer’.
Onlangs waren ze in de Heuvelman studio aanwezig voor hun online evenement en dat vroeg natuurlijk om een inspirerende studio opstelling, speciaal op maat voor HKU.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

Capgemini | Online talkshow

Samen met Signify was Capgemini weer aanwezig voor een online talkshow. Met 2 sprekers is dit keer de kleine studio gebruikt en omgebouwd naar een talkshow setting - inclusief beeldschermen, microfoons en een afkijkmonitor. De streamserver samen met portal zijn in look & feel van de opdrachtgever opgemaakt. Door middel van een Q&A konden 200 bezoekers vragen stellen en direct worden beantwoord aan tafel of via de chatfunctie.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

INREV | Annual Conference

We mochten INREV weer verwelkomen voor hun Annual Conference die voor de tweede keer vanuit onze studio in IJsselstein werd uitgezonden. Gedurende de 3-daagse conferentie kwamen in totaal 18 sprekers aan het woord in diverse keynote presentaties en panel discussies. De interactie met het online publiek kwam via onze livestream platform, waarbij de deelnemers vragen konden stellen en hun mening konden geven op diverse stellingen die getoond werden in de stream.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten