088 02 74 900
Inspiratieboek downloaden

Livestream studio

In IJsselstein heeft Heuvelman een eigen studio. De studio ligt centraal en wordt ook de Heuvelman Studio genoemd. Hij is voorzien van alle voorzieningen op het gebied van audio en visuals. Zo zorgen we voor een goede organisatie, opname en streaming van uw event, training, workshop of webinar.

De studio wordt ingericht op basis van uw wensen en eisen. De studio is simpel aan te passen naar alle denkbare settings. Daarnaast zijn er diverse ruimtes beschikbaar voor visagie, voorbereiding en break-outs. Ook is er genoeg gelegenheid tot parkeren voor iedereen.

Onze collega’s voorzien u van advies en hulp in het hele traject. Wij komen met het juiste antwoord op uw vraag. Hierna doen wij de technische invulling en maken we een heldere offerte. Uiteraard zorgen we als laatst ook voor een perfecte uitvoering. Heuvelman verzorgt zo alle voorzieningen die nodig zijn om een (live)stream soepel te laten verlopen, van begin tot eind. Van camera’s met deskundigen die deze bedienen tot regie. Maar ook van streaming server tot de online plek waar de stream uitgezonden wordt.

Uiteraard kunnen wij ook een studio op uw gekozen locatie opbouwen en u ontzorgen met een (live)stream.

Onze studio is geschikt voor:

 • Talkshows, congressen, webinars, presentaties, masterclasses en debatten.

Live Experience Studio

De Live Experience Studio is een grote studio en bevindt zich in het hart van ons pand in IJsselstein. Deze studio beschikt over alle apparatuur voor opname zoals camera’s, verlichting en decorstukken. Daarbij heeft het ook een grote regieruimte.

De projectiewand van 16 x 2,5 meter biedt extra presentatie kansen tijdens het event. Deze ruimte heeft doorgangen naar een aantal andere ruimtes die gebruikt kunnen worden voor visagie, voorbereiding en break-outs.

Heuvelman livestream studio cases

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Livestream studio

Eigen locatie kiezen | Eventstreaming

Uiteraard kunnen wij ook een studio op uw gekozen locatie opbouwen. Dit doen we met 1 doel; samen zorgen we ervoor dat uw doelgroep fysiek én/of online met succes worden samen gebracht. Wij bieden advies en hulp in het hele traject. Onze collega's komen met het juiste antwoord op uw vraag. Hierna doen wij de technische invulling en maken we een heldere offerte. Als laatst zorgen we uiteraard voor een perfecte uitvoering.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Livestream studio

VVD | de 150e ALV

Op 12 december 2020 vond de Algemene Vergadering van de VVD plaats. Deze is gehouden in de Heuvelman studio in IJsselstein. Door corona diende de vergadering geheel digitaal gehouden te worden. Als voorbereiding op de vergadering werden de tien deelsessies ook in de Heuvelman studio gehouden. Elke sessie had zijn eigen thema en vond plaats in dezelfde week.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Livestream studio

MOTIV | Interactieve talkshow

Rens de Jong (BNR Nieuwsradio, RTL-Z) en tafelheer Bastiaan Bakker hebben vanuit de Heuvelman studio een programma gedaan. Voor een week was er elke ochtend een online uitzending.

Hierin werden keynotes van belangrijke opiniemakers, technologiepartners en interactieve praatsessies met sprekers gedeeld met het publiek thuis.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman Heuvelman - Livestream studio

Enactus | Augmented Live-show

Een Facebook live-show van twee uur. In deze show zagen kijkers hoe teams werden gejureerd door de juryleden. Hierbij waren de teams én de juryleden online aanwezig. De resultaten van de jury werden prachtig uitgedrukt. Ze werden namelijk live verwerkt in een Augmented Reality omgeving. Dit in combinatie met de live verbindingen van de teams.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

Apollo/Leonardo Hotel Group | Chat en poll

Apollo/Leonardo Hotel Group stelde haar klanten en prospects de mogelijkheid om inzicht te krijgen over de online meeting mogelijkheden. De insteek van het webinar was online vragen stellen via de chat en poll-functie waar de live bezoekers hun mening konden geven over stellingen of vragen konden stellen.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

INREV | Externe sprekers

Afgelopen zomer heeft INREV een webinar gegeven die zeer veel succes had. Daarom was het op 8 september tijd voor een vervolg. Twee deelnemers waren fysiek aanwezig in de Heuvelman studio. Allereerst werd er een korte presentatie gegeven. Hierna zij er via een dubbele Webex meeting 3 sprekers aan het debat toegevoegd. Kijkers konden via de chat vragen stellen aan de sprekers en panellisten. Bekijk hier de aftermovie.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

NVVP | Webinar

Op het laatste moment een lezing omzetten tot een webinar? Geen probleem. Deze webinar had op een bepaald moment maar liefst 2.100 kijkers. Leden konden vragen stellen. Deze vragen werden gelijk beantwoord. Heuvelman heeft ervoor gezorgd dat leden zonder problemen konden kijken. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de stream na de uitzending nog gekeken kon worden.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

VNG | Digitale ALV

Dit jaar vond de uitgestelde BALV (Buitengewone ALV) digitaal plaats in de Heuvelman studio. Wij hebben de Heuvelman studio omgebouwd tot een mooie setting.
De gehele streaming is uit handen genomen en met een 3 cameraregie vastgelegd. Tevens is op de widescreen VNG groot afgebeeld.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

HKU | Talkshow

Voor de HKU is de Studio omgebouwd naar een gezellige ‘huiskamer’.
Onlangs waren ze in de Heuvelman studio aanwezig voor hun online evenement en dat vroeg natuurlijk om een inspirerende studio opstelling, speciaal op maat voor HKU.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

Capgemini | Online talkshow

Samen met Signify was Capgemini weer aanwezig voor een online talkshow. Met 2 sprekers is dit keer de kleine studio gebruikt en omgebouwd naar een talkshow setting - inclusief beeldschermen, microfoons en een afkijkmonitor. De streamserver samen met portal zijn in look & feel van de opdrachtgever opgemaakt. Door middel van een Q&A konden 200 bezoekers vragen stellen en direct worden beantwoord aan tafel of via de chatfunctie.

Heuvelman - Livestream studio - Heuvelman

INREV | Annual Conference

We mochten INREV weer verwelkomen voor hun Annual Conference die voor de tweede keer vanuit onze studio in IJsselstein werd uitgezonden. Gedurende de 3-daagse conferentie kwamen in totaal 18 sprekers aan het woord in diverse keynote presentaties en panel discussies. De interactie met het online publiek kwam via onze livestream platform, waarbij de deelnemers vragen konden stellen en hun mening konden geven op diverse stellingen die getoond werden in de stream.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten