VNG

Live vanuit het kantoor van VNG

De online editie van het VNG Jaarcongres 2021: ‘Gemeenten in de actualiteit’, is 16 juni 2021 vanuit het VNG kantoor De Willemshof, audiovisueel gefaciliteerd door onze collega's van Heuvelman Sound & Vision.

Vanuit het VNG-kantoor presenteert Marcia Luyten een actuele talkshow, met VNG-directeur Leonard Geluk als tafelheer. Aan tafel ontvangen ze een aantal (gemeentelijke) hoofdrolspelers met wie ze terugblikken op de afgelopen maanden, maar vooral ook vooruitkijken.

Ook journalist en econoom Mathijs Bouman en schrijver en columnist Özcan Akyol zijn te gast. Zij en gemeentebestuurders spreken onder meer over openbare orde, herstel van de economie, en de zorg voor kwetsbaren tijdens en na de coronapandemie.

Aansluitend op de talkshow vindt de Algemene Ledenvergadering plaats.

In een ander jasje

Het jaarlijkse congres kon dit jaar niet doorgaan zoals normaal; een groot evenement met honderden bezoekers en levensgrote beeldschermen als achtergrond. Daarom is er dit jaar gekozen voor een online variant.

De gehele technische productie is verzorgd door ons. Denk aan: de camera regie, audio, verlichting, de content creaties (titels, bumpers en leaders voor de stream), de livestream voor op de website van VNG en de livestream ten behoeve van de stemgerechtigden.

Streaming oplossingen

Heuvelman is uw betrouwbare partner voor het realiseren van webinars, livestreaming van uw evenement of bijvoorbeeld een (hybride) aandeelhoudersvergadering.

Streamingsoplossingen zijn vooral nu belangrijker dan ooit om uw evenement door te laten gaan. Livestreaming zorgt ervoor dat de niet aanwezigen uw evenement toch kunnen volgen.
Live content speelt hierbij een belangrijke rol. Volgers van uw bedrijf op uw social media kanalen krijgen vaak een melding wanneer het kanaal dat ze volgen online gaat. Ook als uw volgers niet online zijn, krijgen ze een melding van uw bedrijf.

We bekijken samen met u naar de juiste oplossing om tot een succesvol digitaal live event te komen. Met impact gelijk als een fysiek evenement en een bereik waarschijnlijk zelfs nog groter.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partners van