Tata Steel

Let’s talk about the future event & live verbinding voor ingebruikname nieuwe staalgietmachine

Het team van Tata Steel was te gast in de Heuvelman Studio’s voor een belangrijk klantevenement in talkshow setting. Onderdeel hiervan was de viering van de ingebruikname van een grote nieuwe installatie, de staalgietmachine.

Het event

Voor de klanten, zowel online als live aanwezig in de studio, was een gevarieerd programma opgezet. Na een gesprek over de economie en de invloed op de staalmarkt kwamen verschillende sprekers aan bod in zogenaamde ‘fireside chats’ over onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en digitalisering.

Daarna werd live vanaf de Tata Steel locatie verbinding gemaakt met de Heuvelman Studio’s. Het bijzondere was dat dit gebeurde vanuit een draaiende fabriek en met een verbinding die geheel zonder internetverbinding tot stand werd gebracht.

Nieuwe techniek

Met deze online verbinding tussen de locaties en de online wereld werd de staalgietmachine officieel in gebruik genomen. De nieuwe, innovatieve machine is uniek in zijn soort en is de meest geavanceerde continugietmachine ter wereld.. Tata Steel kan met de machine nieuwe staalsoorten produceren. Het nieuwe staal is bij uitstek geschikt voor het maken van producten die helpen bij de verduurzaming, bijvoorbeeld doordat het nieuwe staal sterker is.

Live verbinding

Voor de verbinding tijdens het evenement is er gebruik gemaakt van een reporter set met een reporter camera. Een cameratechnicus was bij Tata Steel aanwezig en filmde het gehele viering op locatie. Dit werd live getoond in de Heuvelman Studio’s, waarbij aan het publiek en online toelichting werd gegeven op de live geschoten camerabeelden. Dit werd dan weer door een cameraregistratie gefilmd in de studio’s en live gestreamd in samenwerking met Invitado op de social media kanalen van Tata Steel.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partners van