KNLTB DIGITALE CONGRESWEEK

Klaar voor de toekomst!

Ook in 2022 mocht Heuvelman de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) bijstaan met de audiovisuele ondersteuning. Van zondag 13 februari tot en met donderdag 17 februari kwamen bestuurders, leden, tennis - en padel leraren 'online' samen tijdens de KNLTB Digitale Congresweek, live vanuit de Heuvelman Studio’s!
In deze unieke week stond het thema 'klaar voor de toekomst’ centraal.

Spectaculaire ‘drone-opening’

Om de week te openen is er met behulp van een drone een introfilm gemaakt. De eerste bal hiervoor werd geslagen door Jacco Eltingh op de tennisbaan van het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen.
Eltingh boekte grote successen in het dubbelspel samen met Paul Haarhuis. Samen waren ze onderdeel van de ‘Gouden Generatie’. Ze worden ook wel het beste Nederlandse tennisduo allertijden genoemd.

Onze afdeling Content & Design heeft de video op een prachtige manier bewerkt. Daarnaast hebben zij hun tijd gestoken in de widescreen projectie in de studio, het editen van alle video en audio opnames die gebruikt werden tijdens het evenement en de aftermovie.

Bekijk hier het gave drone filmpje!

Nationaal Tennis Centrum

Sinds augustus 2019 is het kantoor van de KNLTB gevestigd op het NTC in Amstelveen. Het NTC en het kantoor ademen tennis, dit zorgt voor een inspirerende werkomgeving. Het samenbrengen van toptennis en breedtesport in het NTC is een belangrijke stap voor de toekomst van tennis in Nederland. Het complex moet uitgroeien tot het kloppend hart; één centrale locatie met alle faciliteiten die toptennissers nodig hebben om aansluiting te vinden en te houden met de wereldtop. Tevens een plek vol tennisbeleving waar toptennis (valide en invalide) en breedtetennis samenkomen. Elke tennisser of tennisfan in Nederland wil er graag (een keer) komen; voor een training, een wedstrijd, een evenement, een vergadering of kampioenschap.
Heuvelman heeft de complete inrichting van het NTC en het kantoor ingericht met moderne audiovisuele apparatuur.

KNLTB Congresweek

Bijna 2.500 leraren en bestuurders hebben afgelopen week in 25 sessies met ruim 18 uur aan content de aftrap gehad voor het nieuwe tennis- en padelseizoen. Of het nu een internationale toptrainer was die we digitaal invlogen die dieper in ging op volleren of dat het ging over een jaarkalender voor de jeugd, alles kwam aan bot. Genoeg stof om weer uit te rollen in het tennis en padel landschap.

Voor vijf personen aan tafel en vier afkijk schermen voor de diverse presentaties- inkomende video bellers en aftelklok voor een strak programma.
De live beelden werden gestreamd naar het Vimeo platform van de KNLTB.
Daarnaast was uiteraard het grote projectiescherm op de achtergrond gevuld met de mooiste tennis en padel content.

Een klein uitstapje naar TeamNL

Het TeamNL Davis Cupteam neemt het in de Qualifiers op tegen Canada. Deze ontmoeting vindt op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart 2022 plaats in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. De winnaar van het duel plaatst zich direct voor de Davis Cup Finals, de verliezer speelt in september 2022 een duel in Wereldgroep I. Onze collega’s van Heuvelman mogen ook hier de techniek verzorgen. De techniek bestaat uit het leveren van audio voor de toeschouwers tijdens de wedstrijden, een groot modulair LED scherm van 600x350 cm , een licht installatie voor oa een show element, diverse digitale tv schermen voor oa de VIP ruimtes. TeamNL ruimte, Team Canada ruimte en schermen voor de lijnrechters.
Wij verzorgen tevens de complete techniek voor de loting en de persconferenties.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten