INREV

Eerste internationale congres met groot publiek, sinds ruim anderhalf jaar

INREV Autumn Conference 2021, live vanuit Kopenhagen op
17 en 18 november jl.
Het thema: Serving a Purpose, working towards responsible investing.

Eerste internationale event

Heuvelman was verantwoordelijk voor de technische invulling van deze productie inclusief de full-colour decorwand met geïntegreerde LED-wall.
Door de inzet van LED-schermen en een meer cameraregie bestaande uit bemande- én remote camera’s werd alles perfect in beeld gebracht.

Omdat het congres ook online uitgezonden werd, is er tijdens de show een aparte opname-mix gemaakt om het geheel virtueel ook dynamische te laten overkomen.

Diverse sprekers, zowel live als virtueel, gaven gedurende de 2 dagen hun visie op het thema 'Serving a purpose: working towards responsible investing'.
Via Q&A sessies met de zaal, in combinatie met een stemsysteem, werd het publiek nauw betrokken bij het zeer geslaagde event.

Streaming oplossingen

Heuvelman Sound & Vision is uw betrouwbare partner voor het realiseren van webinars, livestreaming van uw evenement of bijvoorbeeld een (hybride) aandeelhoudersvergadering.
Streamingsoplossingen zijn vooral nu een oplossing om uw evenement door te laten gaan. Livestreaming zorgt ervoor dat niet aanwezigen uw evenement toch kunnen bijwonen.
We bekijken samen met u naar de juiste oplossing om tot een succesvol digitaal live event te komen. Met impact gelijk aan een fysiek evenement en met zelfs nog groter een bereik.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partners van