Enactus Netherlands

De online Nationale Competitie

De Nationale competitie is een jaarlijks evenement waar alle Enactus teams uit Nederland bijeenkomen. Dit jaar niet live op een podium maar een online editie vanuit de studio’s van Heuvelman.

Tijdens het evenement presenteerde ieder team (totaal 13 deelnemende teams) wat zij in het afgelopen jaar hebben bereikt en wat voor een impact zij hebben gemaakt op hun omgeving. Deze 13 video presentaties zijn vooraf door ons opgenomen en gemonteerd. De onderlinge competitie zorgt er ieder jaar weer voor dat elk team streeft naar het behalen van de beste resultaten. De jury bestond ook dit jaar uit partners en stakeholders van Enactus Nederland. Zij hebben de prestaties van de teams beoordeeld en benoemde de Nationale Kampioen:
ENACTUS UTRECHT.

Betrokkenheid, inspiratie en interactie

Tijdens de spannende twee uur durende Facebook live-show werden de kijkers meegenomen hoe de 4 strijdende teams, die deelnamen via een live videoverbindingen, werden gejureerd door de 40 koppige juryleden.

De jury-resultaten werden tot leven gebracht door de uitslagen live te verwerken in een Augmented Reality omgeving gecombineerd met de live videoverbindingen van de teams. Op deze manier werd de spanning van de teams met de live uitslag optimaal overgebracht naar de kijkers thuis.

Beleef de show met onze aftermovie.

Communiceren vanuit onze studio's

Heuvelman heeft in IJsselstein eigen professionele studio’s. Onze studio’s zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om je evenement, training, workshop of webinar te organiseren. Naast onze studio’s bieden wij ook op onze locatie de mogelijkheid om meerdere professionele ruimtes met elkaar te verbinden. Hierdoor kunt u grotere groepen gasten binnen de richtlijn van 1,5 meter ontvangen.
Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen op uw eigen (gekozen) locatie.

Veilig, op afstand en met 1 doel; wij zorgen er samen met u voor dat het samenbrengen van uw doelgroep fysiek én/of online tot een succes wordt gebracht.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten