Capgemini

Tijdelijke studio's opgebouwd in kantoor Capgemini

We hebben dit keer Capgemini niet vanuit de Heuvelman Studio’s in IJsselstein ondersteund, maar vanuit een tijdelijke studio in het hoofdkantoor van Capgemini. Dit alles voor de jaarlijkse Innovation Day, dit jaar over het terugnemen van de controle en bepalen wat we in de toekomst willen. Hoe ontsluit je de waarde van technologie om te kunnen transformeren?

Tijdelijke studio

Binnen een paar dagen werden er door Heuvelman Sound & Vision twee prachtige studio’s gerealiseerd, er werd gedacht aan een gesprekstafel, monitorschermen, studioverlichting en geluid.
Bekijk hieronder de opbouw van de studio.

Heuvelman heeft de totaal productie van dit online evenement, wat naar verschillende landen werd gestreamd, verzorgd.

Bekijk hier de aftermovie.

Streaming oplossingen

Heuvelman Sound & Vision is uw betrouwbare partner voor het realiseren van webinars, livestreaming van uw evenement of bijvoorbeeld een (hybride) aandeelhoudersvergadering.
Streamingsoplossingen zijn vooral nu een oplossing om uw evenement door te laten gaan. Livestreaming zorgt ervoor dat niet aanwezigen uw evenement toch kunnen bijwonen.
We bekijken samen met u naar de juiste oplossing om tot een succesvol digitaal live event te komen. Met impact gelijk aan een fysiek evenement en met zelfs nog groter een bereik.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partners van