AFAS Software

Futuristisch nieuwbouwpand in Leusden

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf met een focus op hun klanten en het inspireren van ondernemers en hun eigen werknemers. Het zeer passende motto van dit vooruitstrevende bedrijf is ook “inspireert beter ondernemen”. Door de enorme groei die AFAS meemaakt, was er behoefte aan meer ruimte voor zowel werknemers als voor de klanten en bezoekers van het bedrijf. Hierin bood zich direct een unieke kans een nieuw pand te bouwen, welke niet alleen dient als kantoorruimte, maar tevens een bijzondere ervaring biedt aan iedereen die het pand bezoekt.

Futuristische vormgeving

Het nieuwbouwpand aan de Inspiratielaan in Leusden is niet alleen een werkplek, het is een experience center. Om aan de verwachting die deze benaming oproept te voldoen moet het pand op audiovisueel vlak op orde zijn. AFAS heeft daarom besloten een partnership aan te gaan met Heuvelman.

Heuvelman zal alle audiovisuele techniek in het pand van A tot Z faciliteren. In de ruime ontvangsthal zal Heuvelman digital signage schermen ophangen. De ruimte zal tevens voorzien worden van een interactieve plattegrond en beacons. Bij de outdoor sportruimtes worden er speakers geplaatst en een LED-scherm om eventuele scores bij te houden. Voor de vergaderzalen in het pand worden permanente installaties geplaatst, waaronder audio en beeld. In het restaurant gedeelte, waar plek is voor 700 personen, wordt een curved LED geplaatst en komen er inprikpunten voor laders. Al met al wordt het gehele pand voorzien van de meest up to date techniek om zo de ultieme ervaring te kunnen bieden aan hun collega’s, gasten en bezoekers.

Fixed Solutions voor AFAS

Heuvelman is in deze samenwerking niet alleen verantwoordelijk voor de vaste installaties in het nieuwe pand op de Inspiratielaan in Leusden, maar ook voor de audiovisuele ondersteuning tijdens evenementen. Heuvelman heeft al mogen acteren tijdens het AFAS Succestival, een gratis kennisfestival voor AFAS beheerders met als doel hen in staat te stellen het maximale uit zichzelf en de AFAS software te halen. En tevens voor de derde Koning Willem I Lezing en het Koning Willem I diner. Dit laatste evenement vond plaats in het nieuwbouwpand van AFAS, welke op dat moment nog vol in aanbouw was. De uitdaging was, om samen met AFAS, de bouwplaats om te toveren tot een sterrenlocatie.

Als Heuvelman zijn wij trots partner te mogen zijn van zo’n bijzondere organisatie en dat wij hier al onze disciplines kunnen vertegenwoordigen. Wij kijken uit naar een lange, nauwe samenwerking.

"“Als Heuvelman zijn wij trots partner te mogen zijn van zo’n bijzondere organisatie en dat wij hier al onze disciplines kunnen vertegenwoordigen.”"

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten