Fixed Solutions

Complete audiovisuele inrichting van uw locatie

Heuvelman adviseert u graag over de audiovisuele invulling van uw locatie. De mogelijkheden zijn oneindig, allemaal met het doel uw communicatie te optimaliseren.

Totaalproductie - Heuvelman

Advies, implementatie en service

U kunt bij Heuvelman terecht voor de complete audiovisuele inrichting van onder andere auditoria, college- en raadszalen, vergader- en trainingsruimten en board- en controlrooms. Naast de inrichting van specifieke ruimtes kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van systemen voor bijvoorbeeld video-conferencing, digital signage, ruimtereservering en bedienings-, discussie- en camerasystemen. Garandeer uw pand of locatie van de meest up-to-date faciliteiten. Heuvelman voorziet u van advies, implementeert de totaaloplossing en biedt u service overeenkomsten aan. Voor zowel onze standaardoplossingen als maatwerkprojecten kunnen wij u van dienst zijn.

Heuvelman - Fixed solutions

Werkwijze

Onze techneuten zijn allemaal in het bezit van een VCA kwalificatie. Dit betekent dat zij kennis hebben van de veiligheid, gezondheid en milieu aspecten van een project. Heuvelman selecteert haar medewerkers niet alleen op technische vaardigheid, maar ook op inzet, flexibiliteit, representativiteit en een dienstverlenende instelling. Heuvelman beschikt over een groot aantal technici die de installatie van uw nieuwe apparatuur vakkundig uitvoeren, conform een plan van aanpak, onder leiding van een ervaren projectleider.

Op basis van de wensen en eisen en ons advies ontwerpt Heuvelman de volledige audiovisuele installatie. Pas wanneer alles akkoord is implementeren wij dit en zorgen wij voor een juiste, kundige en vlotte afwikkeling.

Service en onderhoud

Naast levering en installatie biedt Heuvelman ook service & onderhoud zodat uw apparatuur in topconditie blijft. Periodieke keuringen worden uitgevoerd conform de geldende NEN-normeringen. Onze eigen reparatieafdeling is door de gerenommeerde merken gecertificeerd om storingen te verhelpen met behoud van de garantie. Dit heeft onder andere als voordeel dat apparatuur weer sneller retour is. Onze service afdeling is 24/7 bereikbaar en heeft haar eigen service monteurs. Wilt u meer lezen over deze Service Level Agreements? Lees dan verder op deze webpagina.

Met Heuvelman bent u gegarandeerd van kwaliteit, specialistische kennis en vakkundigheid.

Bekijk alle expertises

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten

VSI - Heuvelman VCA - Heuvelman ISO - Heuvelman ISO14001 - Heuvelman NEN3140 - Heuvelman VOG - Heuvelman

Cases

Partners die wij hebben mogen ondersteunen

Pieter van den Hoogenband zwembad

Nieuwe geluids- en ontruimingsinstallatie voor Eindhovens zwembad

Al jaren is de Tongelreep één van de succesvolste, internationale zwemcentra. Zwemmers, waaronder wereldkampioenen en Olympische medaille winnaars, vertrekken naar het Eindhovense zwembad om een plek op het podium te veroveren. Tijdens dit soort evenementen is het van groot belang dat geluids- en ontruimingsinstallaties goed werken.

"In het totale project kwam de expertise, ervaring en niet op zijn minst de inzet van de medewerkers van Heuvelman goed tot uiting om dit project gerealiseerd te krijgen conform de gemaakte afspraken."

- Marc Bax, Coördinator Installatie Techniek bij Gemeente Eindhoven

Villa Jongerius

Moderne inrichting voor het historisch rijke Jongerius Complex

Het historisch rijke Jongerius Complex opende in 2013 opnieuw de Villa met een nieuwe bestemming als vergader- en congreslocatie. Om het Jongerius Kantoor klaar te stomen voor de nieuwe bestemming was een audiovisuele transformatie nodig. Heuvelman nam het voortouw en wist de locatie in vier dagen tijd op audiovisueel gebied op niveau te brengen.

"Heuvelman is als audiovisueel partner nauw betrokken geweest bij de restauratie van het complex."

Microsoft Amsterdam

Nieuw pand Microsoft Nederland

Microsoft Nederland heeft de missie om Nederland in staat te stellen een voorbeeld te worden van digitaal succes in de wereld. Microsoft realiseerde zich dat, om bij te kunnen dragen aan het succes van hun klanten, zij zich aan moesten passen.

"Microsoft heeft in de meest nieuwe techniek geïnvesteerd voor het pand. Wij waren verantwoordelijk voor alle audiovisuele oplossingen."

Samsung Experience Store

Eerste Nederlandse Samsung Experience Store in Utrecht

Samsung staat bekend als prominente aanwezige in de commerciële markt. Om hun dienstverlening verder te kunnen uitbreiden, en hun doelgroep de volledige ‘Samsung Experience’ te kunnen bieden, openden zij medio april 2019 hun eerste Nederlandse Experience Store in Utrecht.

"Redenen voor Samsung om samen te werken met Heuvelman zijn onder andere onze vakkundigheid en expertise."

Focus Filmtheater

Techniek met een visie

Na jaren van voorbereiding begon het Focus Filmtheater in Arnhem in 2018 met een grootschalige verandering. Er werd een volledig nieuw pand gebouwd op het Audrey Hepburnplein naast de Grote Kerk. De publieke ruimtes van dit nieuwe pand moesten voorzien worden van het nieuwste narrowcasting systeem.

"Heuvelman was verantwoordelijk voor de beeldweergave rondom de zes filmzalen, het besturingssysteem van deze displays en het narrowcasting systeem."

Gemeente Gooise Meren

Metamorfose raadzaal Gooise Meren

Recentelijk werd de opening van het nieuwe gemeentehuis van Gooise Meren gevierd. Heuvelman richtte, als onderdeel van de totale metamorfose, de raadzaal in met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid.

"Heuvelman richtte, als onderdeel van de totale metamorfose, de raadzaal in met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid."

Hogeschool Utrecht

Nieuwbouwpand op de Uithof

Op de Uithof in Utrecht werd sinds enige tijd gewerkt aan een compleet nieuw pand voor de Hogeschool Utrecht. Om de studenten zo optimaal mogelijk te kunnen faciliteren, was het belangrijk dat dit nieuwe pand aan de hoogste eisen voldoet. Het pand werd volledig ingericht met mooi interieur, er werd plaatsgemaakt voor bijzondere klaslokalen zoals een radiostudio en camerastudio en het pand moest voorzien worden van de meest innovatieve audiovisuele middelen.

"Elke ruimte moest voorzien worden van de meest innovatieve audiovisuele middelen."