088 02 74 900

Event services

Complete organisatie van uw evenement

U bent bij Heuvelman aan het juiste adres voor een totaalproductie of evenement. Prikkel het brein van uw bezoekers en houdt hun aandacht vast. Creëer inspirerende en memorabele belevingen samen met Heuvelman. Of het nu gaat om de organisatie van een groot evenement of een compleet congres; Heuvelman kan naast het bieden van audiovisuele ondersteuning volledig ontzorgen door als hoofdaannemer de verantwoordelijkheid te nemen voor het proces van opbouw, uitvoer en afbouw.

Wij hebben velen jaren ervaring in de markt en kunnen iedere ruimte naar een prachtige en volledig ingerichte evenementenlocatie omtoveren. Zelfs in ongebruikelijke en complexe ruimten, zonder voorzieningen, zetten wij een sfeervolle, complete congres- en/of beurslocatie neer. Samen behalen we zo het communicatiedoel van uw evenement. Van advies tot productie staan wij voor u klaar. Zo draagt Heuvelman bij aan bijzondere ervaringen en inspirerende belevingen.

Totaalproductie

Onder event services vallen alle facetten van dienstverlening van een totaalproductie. Wij verzorgen niet alleen de audiovisuele techniek, maar begeleiden en adviseren ook over tribune- en podiumopbouw, de inrichting van stands, stroomvoorziening, vloerbekleding, toiletten en meubilair.

Onze content designers kunnen de content voor uw evenement verzorgen. Deze content is zichtbaar op de schermen tijdens een evenement. Zij kunnen u tevens faciliteren met webcasting, livestreaming, stemmingen tijdens uw evenement, mobiele event apps of een online webshop voor bijvoorbeeld beursdeelname. Op zo’n webshop kunnen standhouders zich registreren en hun facilitaire wensen doorgeven. Content voor evenementen is geen optie meer. Het is uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van de communicatiestrategie. Het brein van de doelgroep moet continu geprikkeld worden om bereid te zijn informatie goed op te slaan en te onthouden.

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak. Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wij zijn bekend met de meeste eventlocaties en zijn op de hoogte van de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak. Zo kunnen onvoorziene omstandigheden worden voorkomen. Dit garandeert u van een goed advies en bespaart u tijd en kosten.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten

Cases

Partners die wij hebben mogen ondersteunen

Corendon Livestream

Corendon vervoert Boeing 747 van Schiphol naar hoteltuin

Dinsdag 5 februari 2019 was het eindelijk zover: de langverwachte droom van Corendon topman Atilay Uslu kwam uit. Om 22:00 werd het startschot gegeven om een echte Boeing 747 naar de hoteltuin van het Corendon Village Hotel Amsterdam te verplaatsen. Dit bijzondere moment werd volledig vastgelegd en live gestreamd door Heuvelman.

Smurfit Kappa Innovation Event

Een event dat draait om innovatie, vernieuwing en duurzaamheid

De ultieme beleving bieden aan jouw gasten is een uitdaging. Een uitdaging waar een audiovisuele partner goed van betekenis in kan zijn. Dit geldt al helemaal voor het Innovation Event 2019 van Smurfit Kappa: een event dat draait om innovatie, vernieuwing en duurzaamheid.

We kunnen terugkijken op ons meest succesvolle evenement tot op heden.

- Bert Bos, Senior Assistant Design & Visualization bij Smurfit Kappa

VNG Jaarcongres

‘Besturen is mensenwerk’ als thema van het VNG Jaarcongres 2019

Ieder jaar organiseert het VNG een jaarcongres voor haar leden. De editie van dit jaar focuste zich rondom het thema ‘besturen is mensenwerk’, met als doel de menselijke kant van dit betekenisvolle vak in de spotlight te zetten.