Content en Software op maat

Innovatie, vormgeving en gebruikersgemak staan bij ons centraal

Wilt u dat uw bezoekers of medewerkers beschikken over de juiste informatie die er ook visueel aantrekkelijk uitziet? Of bent u op zoek naar een innovatieve manier van communiceren binnen uw locatie of tijdens uw evenement?

Heuvelman gelooft sterk in de kracht van content om haar opdrachtgevers in staat te stellen hun communicatiedoelen te bereiken. Onze content designers houden zich bezig met het creëren van content en het ontwikkelen van concepten, voor zowel evenementen als vaste audiovisuele oplossingen. Innovatie, vormgeving en gebruikersgemak vormen hierbij het vertrekpunt om te komen tot onderscheidende en relevante content en concepten.

Content op maat

Enerzijds maakt de content design afdeling van Heuvelman passende content voor uw event. Denkt u hierbij aan de content die op de schermen te zien is tijdens uw evenement. Onze content designers zorgen, in samenspraak met u, voor optimale digitale communicatie tijdens uw evenement.

Anderzijds ontwikkelen wij innovatieve audiovisuele concepten die een extra dimensie toevoegen aan uw bijeenkomsten en/of evenementen. Bijvoorbeeld virtual reality en de ontwikkeling van apps. Maar ook cameraregistratie waarmee live beelden direct uitgezonden worden op schermen. De beelden kunnen dan tevens tegelijkertijd worden gemonteerd voor een videoverslag.

Software op maat

Heuvelman levert niet alleen hardware, maar maakt ook content voor permanente oplossingen, bijvoorbeeld voor narrowcasting, 360-graden visualisaties, time-lapse en bedrijfsfilms. Met o.a. de uitgebreide Solutions Portal van Heuvelman (HMSL) bieden wij maatwerk voor bedrijven in elke omgeving.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten