Neem een kijkje in onze Experience Room!

Welkom in de Heuvelman Sound & Vision Experience Room in IJsselstein!

Heuvelman Sound & Vision nodigt je graag uit om onze inspirerende
Experience Room te bezoeken. Hier laten we met trots het "Heuvelman gevoel" tot leven komen en delen we meer dan 50 jaar aan ervaring en innovatie in beeld en geluid.

Onder begeleiding van één van onze enthousiaste medewerkers nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de innovatieve wereld van audiovisuele beleving bij Heuvelman. De Experience Room biedt verschillende 'ruimtes' die een inspirerende indruk geven van onze diensten.

Geschiedenis en toekomst

Bij binnenkomst duik je in onze geschiedenis van meer dan 50 jaar. "Zonder verleden geen toekomst" geeft een prachtig beeld van onze rijke historie. Onze betrokkenheid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt geïllustreerd door een wand bedekt met groen mos en een videoscherm waarop informatie over onze MVO strategie wordt gedeeld.

Neem alvast een kijkje via de 360 graden afbeelding hiernaast.

Bezoek de Experience Room
Heuvelman -

Voor gemeente en overheid

In de hoek die is gewijd aan audiovisuele oplossingen voor gemeentes en provinciale- en landelijke overheid, kun je plaatsnemen aan een tafel met vier stoelen en meekijken met raads- en commissievergaderingen op het scherm. Laat je hier inspireren en maak kennis met de mogelijkheden van Heuvelman.

Bezoek de Experience Room

Theater met LED videowall

Ons prachtige, multifunctionele theater met tribune biedt plaats aan zo'n 30 personen. Een indrukwekkende LED videowall van 3 x 3 meter en een geavanceerd audiosysteem maken het theater uiterst veelzijdig voor het geven van presentaties en andere events. Niet alleen voor ons eigen personeel, maar ook voor onze relaties.

Neem alvast een kijkje in het theater via de 360 graden afbeelding hiernaast.

Bezoek de Experience Room

Boardroom

Een volledig ingerichte en functionele Boardroom maakt eveneens deel uit van onze Experience Room. Hier kun je de mogelijkheden van live en hybride vergaderen ervaren. Het geavanceerde audiovisuele systeem in deze ruimte laat zien hoe een moderne vergaderruimte er vandaag de dag uit zou moeten zien.

Innovatiehoek

Het hele jaar door hebben onze leveranciers en partners de mogelijkheid om hun innovatieve producten en oplossingen te plaatsen in onze Experience Room en zodoende te presenteren aan de markt. Heuvelman laat graag samen met de leveranciers zien hoe deze oplossingen kunnen bijdragen aan jouw succes.

Hotellerie en hospitality

Stap binnen in onze hospitality hoek, waar een creatieve videowall en diverse beeldschermen met televisiezenders je verwelkomen. De wereld van hotellerie, ofwel hospitality, is een van de markten waarin Heuvelman uitblinkt in service, ervaring en expertise. Laat je verrassen door de mogelijkheden die we voor jou kunnen realiseren binnen de hotellerie.

In onze bar/koffiecorner is er altijd ruimte voor een drankje, een hapje en een goed gesprek over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Kom naar IJsselstein en beleef onze gastvrijheid in de Heuvelman Experience Room!

Om je gastvrij te kunnen ontvangen en het bezoek optimaal af te stemmen op jouw behoeften, verzoeken wij je vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen voor het plannen van je bezoek.

Bezoek de experience room