Neem een kijkje in onze Experienceroom!

Welkom in de Heuvelman Sound & Vision Experienceroom in IJsselstein!

Graag nodigen wij je uit om onze inspirerende Experienceroom te ontdekken. Hier laten we vol trots het "Heuvelman gevoel" tot leven komen en delen we meer dan 50 jaar aan ervaring en innovatie in beeld en geluid.

Onder begeleiding van onze medewerkers nemen we je mee door de innovatieve audiovisuele wereld van Heuvelman Sound & Vision. De Experienceroom biedt diverse 'ruimtes' die een prachtige indruk geven van onze diensten.

Geschiedenis en de toekomst

Bij binnenkomst dompelt je onder in onze geschiedenis van meer dan 50 jaar. "Zonder verleden geen toekomst" geeft een prachtig beeld van onze rijke historie.

Onze betrokkenheid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt geïllustreerd door een door een wand bedekt met groen mos met een videoscherm waarop informatie over onze MVO strategie wordt gedeeld.

Neem alvast een kijkje via de 360 graden afbeelding hiernaast

Bezoek de Experienceroom

Voor gemeente en overheid

In de hoek gewijd aan gemeente en overheid kun je plaatsnemen aan een tafel met vier stoelen en (live) meekijken met raads- en commissievergaderingen op het scherm. Laat je hier inspireren en maak kennis met de vele mogelijkheden van Heuvelman Sound & Vision.

Theater met LED videowall

Ons theater met tribune biedt plaats aan zo'n 30 personen. Een indrukwekkende LED videowall van 3 x 3 meter en een geavanceerd audiosysteem maken het theater uiterst veelzijdig voor het geven van presentaties en andere events. Niet alleen voor ons eigen personeel, maar ook voor onze relaties.

Neem alvast een kijkje in het theatvia de 360 graden afbeelding hiernaast

Bezoek de Experienceroom

Boardroom

Een volledig ingerichte en functionele boardroom maakt eveneens deel uit van onze Experienceroom. Ervaar hier de mogelijkheden van live en hybride vergaderen.

Innovatiehoek

Het hele jaar door hebben onze leveranciers en partners de kans om hun innovatieve producten en oplossingen te presenteren. Heuvelman Sound & Vision laat graag zien wat samen met leveranciers aan innovaties geboden kan worden.

Heuvelman -

Opnamestudio in onze Experienceroom

Onze Experienceroom heeft tevens als opnamestudio. In de afgelopen jaren was de studio bijna dagelijks in gebruik.

Een imposante projectiewand, een grote studiotafel en een verrijdbaar videoscherm met altijd boeiende content, geven een goede indruk van de mogelijkheden.

Bezoek de experienceroom

Hotellerie en hospitality

Neem plaats in onze hospitalityhoek met een creatieve videowall en beeldschermen met verschillende TV zenders. Hotellerie en hospitality zijn markten waarin Heuvelman Sound & Vision zeer veel ervaring en expertise heeft. Laat u verbazen wat Heuvelman voor je kan betekenen.

In onze bar/koffiecorner is er altijd ruimte voor een drankje, een hapje en een goed gesprek over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Kom langs en beleef de Heuvelman Sound & Vision Experienceroom in IJsselstein!

Let op: Neem vooraf contact met ons op om uw bezoek te plannen.

Bezoek de experienceroom