Virtueel event organiseren

Wij bieden de juiste oplossing op maat voor u

Bent u op zoek naar een oplossing waarbij uw publiek samenkomt in een digitale omgeving en uw sprekers zichtbaar aanwezig? Dan is een een virtueel event de oplossing.

Bij de organisatie van uw virtueel event komt veel kijken. Daarom kunnen wij u ook helpen met onder andere een online sprekerstraining, verzorgen wij een eigen projectmanager in de aanloop naar uw evenement en hebben wij een uitgebreide online helpdesk bij livegang als deelnemers problemen hebben met inloggen.

De vertrouwde partner van
Heuvelman -  Virtueel event - Heuvelman

Virtueel event als oplossing

  • Met een virtueel event zet u een evenement neer waarbij u interactie heeft met uw publiek.
  • Voor een extra effect kunnen wij u ook een Augmented Reality oplossing bieden. Hiermee maakt u het bijvoorbeeld mogelijk om jury-resultaten tot leven te brengen door de uitslagen live te verwerken in een Augmented Reality omgeving.
  • Wij gaan uiteraard voor u verder dan een standaard LED scherm of green screen oplossing maar verzorgen een hoge resolutie LED wand op maat.
  • Door het streamen van uw online publiek op de wand achter u, creëren wij samen een optimale beleving en betrokkenheid met uw doelgroep.
  • Maak van uw publiek online deelnemers met de beleving van een evenement.
Heuvelman -  Virtueel event - Heuvelman

De voordelen van een virtueel event

Een virtueel event geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep virtueel samen te brengen en te verbinden tijdens een product-lancering, personeelsbijeenkomst of internationale bijeenkomst.

De presentator staat op een podium en heeft via één of meerdere projectieschermen direct contact met haar publiek. En omdat uw evenement online is, hoeft uw doelgroep zicht niet met de auto of vliegtuig te verplaatsen en is het duurzaam.

Veelgestelde vragen

Wat is een virtueel evenement?

Een online evenement waarbij mensen interactie hebben in een virtuele omgeving in plaats van op een fysieke locatie. Interactief en met een vergelijkbare deelnemerservaring als bij een fysiek evenement.

Kunnen wij ook bij Heuvelman in de studio een virtueel event organiseren?

Heuvelman heeft in IJsselstein professionele studio’s. Onze studio’s zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om je evenement, training, workshop of webinar te organiseren.

Naast onze studio’s bieden wij ook op onze locatie de mogelijkheid om meerdere professionele ruimtes met elkaar te verbinden. Hierdoor kunt u grotere groepen gasten binnen de richtlijn van 1,5 meter ontvangen.

Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen op uw eigen (gekozen) locatie.

Wat is het verschil tussen een virtueel en hybride evenement?

Bij een virtueel evenement is er geen directe interactie met het online publiek, de deelnemers kijken alleen mee. De deelnemer ervaart het evenement online en is als bezoeker niet fysiek aanwezig.

Een hybride evenement is een combinatie van fysiek en online. Er vindt interactie plaats, via een online platform. Een hybride evenement kan ook bestaan uit meerdere fysieke locaties die wij voor u aan elkaar kunnen koppelen . Ook kunt u deelnemers fysiek samenbrengen en een andere groep virtueel toevoegen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten