Support Casper Gala

Een gala met een indrukwekkende AV invulling

“Het wordt voor ons allemaal weer een belevenis. Alleen al omdat we voor het eerst sinds de coronapandemie weer in groten getale gaan samenkomen. Support Casper | Stichting Overleven met Alvleesklierkanker heeft de afgelopen vijf jaar enorme stappen kunnen zetten in het onderzoek naar een innovatieve behandeling van alvleesklierkanker. Deze avond wordt u natuurlijk meegenomen in die ontwikkelingen en wordt een blik op de toekomst gegeven.
En dan is er nog de fantastische line-up aan artiesten om u ook op het gebied van entertainment een onvergetelijke belevenis te bezorgen.’, geschreven door de organisatoren voorafgaand aan het gala.

"Het belooft een spectaculaire avond te worden!"

Support Casper

Er is grote vooruitgang geboekt in de behandeling van kanker, maar alvleesklierkanker is vooralsnog een doodvonnis. De vooruitzichten voor de jaarlijks circa 3.000 patiënten zijn slecht en de overlevingskansen gering. Prof. dr. Casper van Eijck, al dertig jaar als specialist verbonden aan het Erasmus MC, heeft het tot zijn missie gemaakt een behandeling voor de ziekte te vinden. Sinds 2015 voert de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker de campagne ‘Support Casper’ om het baanbrekende onderzoek van Van Eijck te financieren en meer aandacht voor de ziekte te vragen. Doel is uiterlijk in 2030 een betaalbare behandeling voor elke patiënt te kunnen bieden. Inmiddels zijn op kosten van de Stichting zo’n twintig wetenschappers hard aan het werk een behandelmethode te vinden. En met resultaat: viro-immunotherapie lijkt veelbelovend. Zie ook www.supportcasper.nl.

Zaterdagavond 9 oktober werd tijdens het gala een overweldigend bedrag van €1.197.960,00 opgehaald!

Lustrum Gala

Naast geweldige optredens van o.a. Berget Lewis en Rolf Sanchez, waren er deze avond ook aangrijpende verhalen van patiënten te horen. Als bijzonder veilingstuk bracht één patiënt zelfs een oldtimer-Mercedes in die voor een geweldige boost van het opgehaalde totaalbedrag zorgde. Veel indruk maakte ook het team van onderzoekers die tijdens de veiling ter illustratie van kavel 19: ‘Help het onderzoek verder met een nieuwe analist’ in doktersjas op het podium stonden. Zij vertelden bij monde van professor Hoeben van het LUMC over de noodzaak voor doneren aan dit kavel, wat de zaal vervolgens ook massaal deed.

Bekijk hier de aftermovie

"Wij zijn trots dat we als partner van Support Casper ons audiovisuele steentje hebben mogen bijdragen om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen. We kunnen terugkijken op een fantastische avond met een waanzinnig mooie opbrengst!"

- Frank Jongbloets (commercieel manager bij Heuvelman)

Complete ontzorging

Heuvelman mocht dit gala, met hun prachtige doel, ondersteuning bieden op audiovisueel gebied. Door middel van een veiling werd geld opgehaald. Daarvoor was uiteraard een veilingmeester nodig, die stond achter een katheder met microfoon. Daarnaast zijn er meerdere microfoons toegewezen aan sprekers welke helder en duidelijk te horen waren door de luidsprekers van het hotel.
Uiteraard is het gala van begin tot eind vastgelegd door een cameraregie met 3 vaste cameraposities in de zaal en 1 flexibele camera om spontane beelden uit het publiek vast te leggen.

Verschillende artiesten en dansacts hebben gebruik gemaakt van het 16 bij 5 meter grote podium. Zij zijn uitgelicht door de vaste lichtinstallatie en werden waar nodig gevolgd door spots als zij het publiek in liepen.

Maar het mooiste staaltje techniek was toch wel de projectiewand van 18 bij 5 meter. Hierop werd over de gehele lengte content getoond door middel van 3 grote videoprojectoren van 20.000 Ansi Lumen en dat in HD-kwaliteit. Onze collega’s van de content afdeling hebben meegewerkt aan de productie van video’s, logo’s en live camerabeelden die werden getoond op het grote scherm.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partners van