Krajicek Foundation Gala

Een gala in het welbekende Huis ter Duin

Vrijdag 29 oktober 2021 vond voor de 18e keer het Krajicek Foundation Gala in Huis ter Duin in Noordwijk plaats.
Gasten konden genieten van een volledig verzorgde avond uit met een heerlijk driegangenmenu van Ben van den Ark en zijn keukenbrigade, geweldige live optredens en unieke veilingitems.

Jubileum Richard Krajicek

Het is bijna niet te geloven, maar het is alweer 25 jaar geleden dat Richard Krajicek als eerste (en nog altijd enige) Nederlander Wimbledon won. Uiteraard werd er tijdens het gala stil gestaan bij dit bijzondere jubileum.
De presentatie was dit jaar in handen van Beau van Erven Dorens en de veiling was onder leiding van Junior Zegger.
Het Krajicek Foundation Gala staat bekend om de ongedwongen sfeer, het heerlijke eten en het gala waarop iedereen de dansvloer opgaat.

Partner

Heuvelman is sinds jaar en dag partner van de Krajicek Foundation. Ook dit jaar verzorgden wij beeld, licht en geluid voor de circa 450 aanwezige personen. Onder andere door middel van grote projectie schermen langs het podium en diverse schermen in de zaal zodat een ieder goed zicht had op de geweldige live optredens en unieke veilingitems.
Onze collega’s verzorgden een 3 camera regie ten behoeve van de optredens van de artiesten en lichten het podium en de zaal met tafels sfeervol uit.
Op de LED dansvloer gingen de voetjes van de vloer!

'Wat begon met één dag en één droom is de Krajicek Foundation uitgegroeid tot een landelijke stichting die elke dag aan duizenden kinderen in Nederland speelruimte verschaft. De Playgrounds worden echte sportieve ontmoetingsplekken.
Niet alleen gaan er meer kinderen regelmatiger bewegen, de buurtbetrokkenheid neemt aanzienlijk toe en de jongeren die we Scholarshippers noemen, groeiden uit tot lokale rolmodellen. Wij zijn blij dat wij ons audiovisuele steentje mogen bijdragen.' - Frank Jongbloets (commercieel manager bij Heuvelman)

Terug blik

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde avond met mooie optredens van Kinderen voor Kinderen, Frank Wilson & Petra Scheurs, Samantha Steenwijk en jeWelste, een spectaculaire veiling en een bijzondere liveverbinding met Daphne Deckers en Richard Krajicek thuis.

In het bijzonder willen wij Emma en Alec Deckers bedanken dat zij de honneurs voor hun ouders met glans hebben waargenomen. Notaris Nicole van Smaalen en veilingmeester Junior Zegger voor het begeleiden van de veiling. En Beau van Erven Dorens voor de fantastische presentatie.

Met de royale opbrengst van €446.717,- kunnen zij ook het komende jaar hun activiteiten en projecten voortzetten en daarmee nog meer kinderen en jongeren de kans geven om door middel van sport de beste versie van zichzelf te worden.

Bekijk hier de aftermovie

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partners van