KPN

Digital Dutch Goes Digital

Op 23 april was het zo ver: ‘The Digital Dutch’. Vanwege het Coronavirus is de bijeenkomst dit jaar in een nieuw jasje gestoken: ‘The Digital Dutch goes Digital’. Het is een online-uitzending geworden vol inspiratie en inzichten die Nederlandse bedrijven en organisaties verder helpen. De verhalen van de experts actueler dan ooit over online samenwerking. In een tijd waarin het net allemaal even anders is, bieden zij handvatten voor veilige én optimale continuïteit.

Heuvelman heeft op deze dag video en projectie op de schermen verzorgd. Ook het binnenhalen van het online publiek en de gastsprekers, is geregeld door Heuvelman. Dit is zichtbaar op alle LED-tv schermen rond het podium. De bijeenkomst is hieronder te bekijken.

Online live event

‘KPN The Digital Dutch Goes Digital’ is een fusie tussen een TV registratie en een live event. Je wordt door de video-effecten, het decor en het licht, als kijker meegenomen in de intense filmische beleving van het event.

COVID-19

Toen als gevolg van het COVID-19 virus het jaarlijkse ‘the Digital Dutch’ van KPN niet door kon gaan, schakelden Fjuze en Steam razendsnel om van een live event naar een live registratie te gaan vanuit een indrukwekkende tv-setting in de Jaarbeurs. In een uur tijd werd zakelijk Nederland in hun eigen huiskamer via de livestream geïnspireerd door sprekers over digitale samenwerking. Nu actueler en belangrijker dan ooit.

Met veel plezier droegen wij bij aan het succes van ‘KPN The Digital Dutch Goes Digital’. Een concept en productie van Fjuze en Steam in samenwerking met Dutch7, Walkinthepark, Stagelight en Heuvelman.

Digital Dutch Goes Digital

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten