Jaarbeurs Studio's

Nieuwe livestream studio

Jaarbeurs Utrecht wilde graag een eigen livestream studio omdat veel evenementen worden vervangen door virtuele evenementen. Heuvelman mocht de totale technische invulling van deze studio verzorgen en installeren.

In de Jaarbeurs Studio is het mogelijk om, volledig verzorgd, een online event te organiseren, op te nemen en te streamen. Of het nu een webinar, talkshow of internationaal klantevenement is, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Het evenement wordt geheel naar wens van de klant ingericht. Er zijn drie verschillende settings in de studioruimte aanwezig: een talkshow opstelling, een presentatiedesk en de lounge hoek.

Haarscherp in beeld

De studio is modern en zeer professioneel ingericht en beschikt over de nieuwste en modernste technieken. Tevens is de studio geheel in eigen stijl in te richten met behulp van de creative video wall op de achtergrond en de vier schermen aan de zijkant van de ruimte. De video wall beschikt over 6 haarscherpe schermen voor de mooiste content. De vier schermen aan de zijkant van de studio hangen aan beweegbare beugels en kunnen worden verplaatst. Dit zorgt voor een intiemere sfeer of juist een meer ruimtelijke studio.

Er is gekozen voor high-tech verlichtingsunits aan het plafond en lampen die schijnen op de wanden en op de tafel. De lampen aan de wanden kunnen van kleur veranderen om zo de juiste sfeer te creëren.

Streaming oplossingen

Heuvelman is uw betrouwbare partner voor het realiseren van webinars, livestreaming van uw evenement of (hybride) vergaderingen.
Streamingsoplossingen zijn vooral nu belangrijker dan ooit om uw evenement toch door te laten gaan. Livestreaming zorgt ervoor dat de personen die niet aanwezig kunnen of mogen zijn, uw evenement toch kunnen volgen.
Live content speelt hierbij een belangrijke rol. We kijken samen met u naar de juiste oplossing om tot een succesvol digitaal event te komen. Met de impact die minimaal gelijk is aan een fysiek evenement en met een bereik dat waarschijnlijk zelfs nog groter is.

Het is - zoals bij de Jaarbeurs – voor elk bedrijf of instelling mogelijk om een eigen studio te (laten) bouwen. Heuvelman denkt in het ontwerp traject mee over de functionele, audiovisuele invulling van de studioruimte. Op basis van de wensen en eisen van de gebruiker zal de studio worden gerealiseerd.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten