Verenigde Naties/ United Nations

75 jaar Verenigde Naties livestream

Het Vredespaleis kleurde blauw! Zaterdag 24 oktober vond er in het kader van 75 jaar Verenigde Naties een bijzondere Hague Talks en viering plaats gericht op jonge mensen. In de vorm van een online event; een avond vol dialogen en vragen tussen jonge mensen, Minister Blok en President Yusuf van het Internationale Gerechtshof onder leiding van VN Jongerenvertegenwoordiger Hajar Yagkoubi.

Live

Heuvelman verzorgde op deze avond de livestream die plaatsvond vanuit het Vredespaleis in Den Haag. Wij hebben daarbij de gehele technische productie mogen verzorgen.
De stream is vastgelegd door een cameraregie van 6 camera’s, die ervoor zorgde dat alle sprekers goed zichtbaar waren vanuit verschillende hoeken. Door middel van een autocue konden de sprekers hun verhaal makkelijk en professioneel presenteren.
De livestream is gehost naar de social media kanalen van Hague Talks.

Oplossing

Heuvelman heeft door regie-en stagemanagement ervoor gezorgd dat alles soepel is verlopen. Tevens zijn er verschillende grote beeldschermen in de zaal geplaatst zodat de online bezoekers - die een vraag wilde stellen - live in beeld kwamen. Op deze manier voelde het minder ver weg en was de beleving voor de kijkers thuis alsof je in de zaal van het Vredespaleis zat. Naast de schermen zijn ook het podium en aanvullend meubilair bedacht en geleverd door Heuvelman. Ook zijn de audio en de verlichting volledig uit handen genomen en tot in detail afgesteld voor het beste resultaat.

Haguetalks terugkijken?

De collega’s van Content Design hebben de stream aangekleed met diverse content creaties. De stream is terug te kijken op:
https://www.youtube.com/user/haguetalks

Streaming oplossingen

Heuvelman is uw betrouwbare partner voor het realiseren van webinars, livestreaming van uw evenement of bijvoorbeeld een (hybride) aandeelhoudersvergadering.
Streamingsoplossingen zijn vooral nu belangrijker dan ooit om uw evenement door te laten gaan. Livestreaming zorgt ervoor dat de niet aanwezigen uw evenement toch kunnen volgen.

Live content speelt hierbij een belangrijke rol. Volgers van uw bedrijf op uw social media kanalen krijgen vaak een melding wanneer het kanaal dat ze volgen online gaat. Ook als uw volgers niet online zijn, krijgen ze een melding van uw bedrijf.

We bekijken samen met u naar de juiste oplossing om tot een succesvol digitaal live event te komen. Met impact gelijk als een fysiek evenement en een bereik waarschijnlijk zelfs nog groter.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten