Utrecht Science Week 2022

Inspirerende themaweek

De tweede editie van de Utrecht Science Week vond plaats van 30 september tot en met 7 oktober 2022 op diverse locaties op het Utrecht Science Park en in de stad Utrecht. Deze week werd georganiseerd voor iedereen die werkt of studeert bij instellingen of bedrijven op het Utrecht Science Park en nauw betrokken is bij de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gezond leven.

Inclusief het Betweterfestival en het Weekend van de Wetenschap bezochten gedurende deze week meer dan 8000 belangstellenden, direct betrokken professionals en studenten, de verschillende programma onderdelen.

De Utrecht Science Week is ontstaan om de waarde en vooruitgang de komende jaren nog beter zichtbaar maken voor een breed publiek van belanghebbenden en geïnteresseerden. Dat gebeurt in een zeer gevarieerd programma van lezingen, debatten, tafelgesprekken, rondleidingen, kennisuitwisseling en creatieve competitie voor het bedenken van oplossingen voor vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en gezond leven.

De aftermovie

De aftermovie van de Utrecht Science Week is nu te zien!
We kijken met genoegen terug op een ontzettend geslaagde editie van dit inspirerende evenement met boeiende sprekers, vooruitstrevende visies, verrassende ontmoetingen en betekenisvolle gesprekken. Bekijk hieronder de impressies.

Heuvelman verzorgde de audiovisuele techniek tijdens deze week. Denk daarbij aan LED videoschermen, geluidsapparatuur zoals luidsprekers en microfoons, podia en presentatie regie. We kijken als partner weer enorm uit naar de volgende editie!

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft al meer dan 50 jaar ervaring met tijdelijke of permanente beeld- en geluidsystemen. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen. Wij helpen onze klanten om succes te realiseren en tillen communicatie naar het hoogst mogelijke niveau. Onze zorg stopt dan ook niet bij enkel het leveren van audiovisuele apparatuur. Wij staan continu voor u, uw team en uw sprekers en deelnemers klaar en lopen graag een stapje harder. Heuvelman faciliteert het totaalconcept.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten