TBX 2022

Het IT business event in Jaarbeurs

TBX is de plek waar u kunt ervaren, leren en begrijpen hoe de technologische evolutie uw bedrijf beïnvloedt. Hét business event voor IT-professionals, ondernemers en beslissers.
Een beurs vol innovaties, business, sprekers op het podium, IT-masterclasses en een Computable Expert Lounge, helpt TBX directies en IT-professionals op weg in een uitdagend technologisch landschap.

TBX 2022 stond voor kansen zien én benutten!

AV techniek

Heuvelman was tijdens TBX op 2 en 3 november in Jaarbeurs verantwoordelijk voor de AV techniek. Zo hebben we onder andere voor circa 400 personen de geluidsversterking in de zaal verzorgd tijdens de plenaire sessies in het theater. Hierbij ging het om de versterking het geluid van de katheder microfoon, diverse headset microfoons en diverse draadloze handzenders.

Naast het geluid is goed videobeeld erg belangrijk om de interactieve presentaties te ondersteunen. Daarom is gekozen voor een modulair opgebouwd, indoor videoscherm van ruim 7 meter breed, bij 4 meter hoog. Daarnaast zijn er 2 kleinere modulair opgebouwde, indoor videoschermen geplaatst van 2,5 meter breed, bij 4 meter hoog.
De schermen werden aangestuurd door een Barco E2 seamless video switcher. Op deze Barco video switcher werden de laptops t.b.v. de presentatie en overige content aangesloten.

Door middel van twee afkijk videoschermen werden de presentatoren een handje geholpen gedurende de presentaties. Deze presentaties werden ook nog opgenomen op een harddisk recorder zodat geïnteresseerden op een later tijdstip de presentaties terug kunnen kijken.

Waarom kiezen voor Heuvelman?

Wij hebben velen jaren ervaring in de markt voor audiovisuele oplossingen en kunnen iedere ruimte tot een prachtige en volledig ingerichte evenementenlocatie omtoveren. Zelfs in ongebruikelijke en complexe ruimten, zonder voorzieningen, zetten wij een sfeervolle, complete congres- en/of beurslocatie neer.

Op basis van uw aanvraag stellen wij een specialistisch team samen dat past bij uw vraagstuk. Samen behalen we zo het communicatiedoel van uw evenement. Van advies tot productie staan wij voor u klaar. Zo draagt Heuvelman bij aan bijzondere ervaringen en inspirerende belevingen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten