Smurfit Kappa Innovation Event

Een event dat draait om innovatie, vernieuwing en duurzaamheid

De ultieme beleving bieden aan jouw gasten is een uitdaging. Een uitdaging waar een audiovisuele partner goed van betekenis in kan zijn. Dit geldt al helemaal voor het Innovation Event 2019 van Smurfit Kappa: een event dat draait om innovatie, vernieuwing en duurzaamheid.

Audiovisuele operatie

Het Innovation Event van Smurfit Kappa vond plaats in een prachtig hotel: het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Op deze stijlvolle locatie kwamen klanten en werknemers van het bedrijf bij elkaar om samen stil te staan bij duurzaamheid en packaging-design.

Voor een grote visuele impact tijdens het plenaire gedeelte van de dag, verzorgde Heuvelman een 30 meter x 4,5 meter Pixel LED scherm. Hier werden niet alleen de presentaties en video’s op vertoond, maar ook de live camera beelden van het evenement en de Design Challenge. Daarnaast werd zorg gedragen voor de audio- camera- en licht faciliteiten en het podium en het stemsysteem werden verzorgd. Zo was Heuvelman verantwoordelijk voor de volledige audiovisuele uitwerking van het evenement.

Design Challenge en Expositie

Een belangrijk onderdeel van de dag was de door Smurfit Kappa geïnitieerde Design Challenge. Hierin werden collega’s, partners en bedrijven uitgedaagd om op papier gebaseerde alternatieven te vinden voor alledaagse, niet-biologisch afbreekbare verpakkingen. Deze innovaties werden live gepresenteerd vanuit andere ruimtes naar de plenaire sessie. Ook was er een interactieve expositie. Smurfit Kappa liet hier de meest nieuwe en innovatieve ontwikkelingen zien op het gebied van verpakkingen en duurzaamheid. Voor de diverse deelnemers faciliteerde Heuvelman Oculus Go VR brillen, 20 displays en een 4 meter videowall op de foyer.

Heuvelman is zeer verheugd om bij dit unieke Innovatie Event betrokken te zijn geweest. Mooi compliment vanuit de organisatie:

“We kunnen terugkijken op ons meest succesvolle evenement tot op heden. En ik ben er van overtuigd dat Heuvelmans expertise daar voor een groot deel aan heeft bijgedragen.” – Bert Bos, Senior Assistant Design & Visualization bij Smurfit Kappa.

"We kunnen terugkijken op ons meest succesvolle evenement tot op heden."

- Bert Bos, Senior Assistant Design & Visualization bij Smurfit Kappa

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten