Noaber

Live vanuit het schitterende Landgoed Zonneoord in Ede

21 juni was het eindelijk zover: Noaber's 'Change - new health perspectives' op de schitterende locatie Landgoed Zonneoord in Ede.

Wat zijn perspectieven en uitdagingen waar we wat betreft onze gezondheid voor staan en wat zou er moeten veranderen? En vooral ook: wat verandert er al? In Change werden een groot een aantal perspectieven uitvoerig besproken in een afwisselend programma met beeld en geluid.

Locatie

Omdat onderwerpen tijdens het event van verschillende perspectieven en invalshoeken bekeken zouden gaan worden werd er besloten het event in het gangenstelsel onder het gebouw te laten plaatsvinden.

Op die manier kon men de spreker centraal “op de kruising” plaatsen waarbij de gasten plaatsnamen in de daarop uitkomende gangen (invalshoeken).
Uiteraard bracht dat diverse uitdagingen met zich mee.

Men wilde wel dat de gasten de sprekers gewoon van voren kon blijven zien hoewel ze verdeeld zaten over de diverse gangen.

Vanwege de beperkte hoogte en breedte in de gangen koos de productiemanager ervoor om een soort “vliegtuig” opstelling te bouwen in het gangenstelsel waarbij meerdere kleine schermen rechts en links in de gangen opgehangen zouden worden.

Op die manier kon men zowel de spreker, de presentaties en diverse video instarts prima volgen vanaf elke positie en bleven de gasten daardoor ook nauw betrokken.

AV techniek

Omdat tijdens de Q&A sessies personen met vragen uit bijvoorbeeld gang 1 ook in de overige gangen zichtbaar gemaakt moesten worden werden er extra camera’s in de gangen opgehangen.

Deze camera’s werden ook gebruikt om de vragenstellers in beeld te brengen voor de diverse online sprekers die via Zoom hun presentaties gaven.
In totaal werd er gebruik gemaakt van 6 remote controlled dome camera’s.
Voor de buitenlandse gasten leverde Heuvelman ook het vertaalsysteem incl. tolkencabine en IR ontvangers.

Voor het weergeven van de diverse presentaties en camerabeelden werden er in totaal 22 schermen aan meer dan 100 meter truss gehangen, samen met speakers, licht en infrarood stralers.

Al met al waren 2 volle vrachtwagen nodig om alle techniek te leveren, en dat moest allemaal via een klein invalideliftje naar de kelder. Een productie met uitdaging dus!

Heuvelman en de crew kijken met trots terug op dit zeer geslaagde evenement!

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten