MomenTUm

The Academic Celebration of the Year

Na de afronding van het academische jaar ontvingen meer dan 1.300 geslaagden hun diploma tijdens MomenTUm: The Academic Celebration of the Year. In samenwerking met Artishock en de Technische Universiteit Eindhoven werd er een prachtig moment van gemaakt. Van het uitreiken van de diploma’s, het werpen van de afstudeer baretten, tot het dansfeest dat tot laat in de avond duurde.

Continue to learn

De geslaagden ontvingen hun diploma tijdens de met zorg voorbereide ceremonie. Iedereen kreeg een moment om te stralen op het podium, terwijl ze naar het hoofdpodium begeleid werden met banieren, muziek en zeer indrukwekkende visuals.

Niet alleen de geslaagden werden in het zonnetje gezet. Twee docenten ontvingen ‘the best teacher award’ en een cheque ter waarde van €20.000,-. Ook werden er vier academische prijzen uitgereikt. Voor alle onderdelen van de ceremonie had ons content design team bijzonder mooie visuals voorbereid, speciaal gemaakt voor MomenTUm.

Aan het eind van de officiële ceremonie kregen de geslaagden studenten nog een mooi advies mee: ‘continue to learn’, waarna een luid applaus en het opgooien van de baretten volgden.

Bijdrage van Heuvelman

Heuvelman was mede verantwoordelijk voor de audiovisuele invulling van het evenement. Zo heeft Heuvelman 18 schermen geleverd zodat overal in het publiek de ceremonie goed bekeken kon worden en hebben we zes grote LED schermen geleverd voor op het podium.

Daarnaast werd het geheel vastgelegd door de drie camera’s die Heuvelman had gefaciliteerd. Het beeld dat door deze camera’s geschoten werd, werd direct afgespeeld op de schermen in de zaal. Door de enorme belangstelling van het evenement had niet iedereen perfect zicht op het podium, maar door de 18 geleverde schermen kon toch iedereen ideaal genieten van dit, voor velen speciale, moment.

"Door de enorme belangstelling van het evenement had niet iedereen perfect zicht op het podium, maar door de 18 geleverde schermen kon toch iedereen ideaal genieten van dit, voor velen speciale, moment."

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten