Keukenhof 2022

Eerste Keukenhof bloembollencongres

Hoe blijven bloembollenbedrijven gezond de komende jaren? Hoe passen zij zich aan in de veranderende maatschappij? Dit waren vragen tijdens het eerste Keukenhof Bloembollencongres dat door 200 ondernemers werd bezocht.

De toekomst

Vijf jonge bloembollenondernemers gingen in gesprek met het ministerie van Landbouw (LNV), onder leiding van Humberto Tan.

Keukenhof is als bloemenpark de ontmoetingsplaats van de sierteeltsector. Met de organisatie van dit congres neemt Keukenhof ook een rol in het samenbrengen van ondernemers om aan de slag te gaan met de uitdagingen die de sector heeft. Ondernemers moeten blijven vernieuwen om de bloembollensector ook in de toekomst te laten bloeien.

AV invulling

Heuvelman Sound & Vision is sinds jaar en dag trouwe partner van Keukenhof. Voor het Bloembollencongres waren wij verantwoordelijk voor de complete audiovisuele techniek. Denk aan geluidsversterking in de zaal voor de aanwezige personen, inclusief meerdere microfoons en een intercom, samen met een geluidstechnicus in de regie om snel te kunnen schakelen.

Een modulair opgebouwd indoor videoscherm van 7 x 4 meter met een resolutie van 384 pixels per m2 zorgen voor het scherpste beeld.
Naast dit grote videoscherm zijn er ook twee kleinere afkijkmonitor ingezet zodat iedereen goed zicht had op de presentatie.

Het podium, de zaal, de backdrop en de entreehal waren optimaal uitgelicht.

Daarnaast verzorgde Heuvelman voor de video in-starts en de presentaties de complete presentatieregie.

Heuvelman mocht meedenken over de totale invulling van het podium en Heuvelman was tevens verantwoordelijk voor de stoelen en witte debattafel, voor 7 personen met ingebouwd scherm.

Bekijk hier de aftermovie:

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van