INREV 2022

INREV jaarlijkse conferentie 2022 Athene

De jaarlijkse INREV conferentie van 2022 vond plaats in Athene op 20 en 21 april. Voor het eerst weer een conferentie in levende lijven sinds Venetië in 2019. Ze verwelkomden meer dan 450 enthousiaste INREV-leden om te praten over de nieuwste trends, inzichten en er was een doordachte discussie rond een centraal thema: 'Bouwen aan een evenwichtige toekomst: Werken aan een duurzaam herstel'.

Techniek van Heuvelman

Onze collega’s van Heuvelman waren in Athene aanwezig voor het verzorgen van al het denkbare audiovisuele techniek voor deze jaarconferentie.

Een spectaculaire decorwand van 42 meter breed en 4,5 meter hoog was wel de ‘grootste’ eyecatcher van het event. De wand bestond uit full-colour print inclusief een dubbele widescreen projectie van 12 meter breed en 3,75 meter hoog. De projectie kwam tot stand met 4 Barco HDX-Flex projectoren en deze zorgden voor een haarscherp beeld.

Om de 450 bezoekers te kunnen voorzien van het beste geluid is er gebruik gemaakt een Yamaha CL3 digitale mengtafel in combinatie met een L-Acoustics speaker systeem.
Daarnaast zijn de presentatoren en deelnemers van het event voorzien van de beste technieken om te zorgen voor optimale interactie en kwaliteit. Denk hierbij aan een draadloos stemsysteem voor opinievraagstukken, de nieuwste zender technieken en een 4-camera regie incl. perfect afgestemd podiumlicht.

We kijken nu al uit naar de volgende editie in 2023 in Barcelona!

Niet alles op rolletjes

Doordat de ballroom verstopt zat in de kelder van het Intercontinental hotel achter de parkeergarage, kon de apparatuur niet op de ‘gewone’ manier gelost en geladen worden. Op een slimme manier kon de crew van Heuvelman samen met een ingehuurd, lokaal bedrijf toch al het apparatuur op een veilige manier binnen krijgen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten