Enactus World Cup 2023

Studenten met baanbrekende duurzaamheidsprojecten

30 internationale studententeams streden om 's werelds beste duurzaamheidsidee tijdens de Enactus World Cup, die plaatsvond in de Koninklijke Jaarbeurs in oktober.

De Enactus World Cup brengt jaarlijks getalenteerde en gepassioneerde studenten samen die werken aan internationale baanbrekende duurzaamheidsprojecten. Deze teams presenteerden hun meest impactvolle ideeën aan inspirerende leiders uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Het is een jaarlijks hoogtepunt dat innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid viert.

Een voorbeeld van een succesvol Nederlands Enactus-project is Rebottled. De missie van deze jonge ondernemers is het duurzaam en sociaal aanpakken van het afvalprobleem, te beginnen bij de glasindustrie.

AV techniek

Tijdens dit evenement heeft Heuvelman de audiovisuele apparatuur geleverd en ondersteuning geboden in Jaarbeurs Media Plaza, zodat studenten hun pitches konden houden om zich te kwalificeren voor de finale. De uiteindelijke finale vond plaats in het Beatrixtheater, dat door Heuvelman audiovisueel werd omgetoverd om een spectaculaire finale mogelijk te maken.

Een grote uitdaging voor Heuvelman tijdens dit meerdaagse evenement was dat de musical Pretty Woman 's avonds in het Beatrixtheater werd opgevoerd. Hierdoor moest Heuvelman achter de schermen al het apparatuur klaarzetten, zodat het binnen anderhalf uur verrijdbaar het podium op en af kon worden gereden inclusief de complete regieruimte. Daarnaast heeft Heuvelman de volledige regie van de organisatie overgenomen. Via videoregistratie was alles wat er in de andere ruimtes gebeurde uitstekend te volgen in het Beatrixtheater.

De productie van de Enactus World Cup bracht enkele interessante uitdagingen met zich mee, waar Heuvelman samen met onze partner Enactus Nederland creatieve oplossingen voor heeft bedacht. We zijn dan ook enorm trots op dit zeer succesvolle evenement.

In samenwerking met

Nancy Moorman | Country Director
Anne de Klerk | Program Manager
Jaap-Jochem Knol | Productie Manager Heuvelman
Richard Morgado | Commercieel Manager Heuvelman

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten