Capgemini

Live vanuit Grand Hotel Huis ter Duin met een LED scherm van 66m2

Begin april hebben we Capgemini ondersteund, live vanuit Grand Hotel Huis ter Duin. Circa 250 personen waren aanwezig en zij konden meegenieten via een prachtig LED scherm met een oppervlakte van 66m2 (22x3 meter). Onze Content Design afdeling heeft voor dit grote widescreen de adembenemende content gemaakt. Het LED scherm was opgebouwd uit 50x50cm panelen met een lichte curve zodat ook de mensen aan de zijkant alles goed mee kregen en er een intiemere sfeer werd gecreëerd.

Techniek van Heuvelman

Heuvelman heeft naast de LED wall gezorgd voor het beste licht en geluid. Denk aan microfoons, luidsprekers en versterkers voor de optimale geluidskwaliteit.

Een rigging stellage voor de licht installatie zorgde voor het verlichten van het podium en de zaal. Daarnaast was het van belang om het grote LED scherm van tegenlicht te voorzien zodat het scherm goed zichtbaar zou blijven.

En als laatste uiteraard belangrijk dat alles haarschep in beeld gebracht werd, dit werd gedaan door een 2 cameraregie. De beelden werden gemixed door een HD (high difinition) beeldmixer.

De presentatoren hadden afkijkschermen tot hun beschikking tijdens het presenteren en via een aftelklok was alles tot op de seconde te timen. Tot slot heeft Heuvelman een intercom systeem ingezet zodat iedereen gemakkelijk onderling kon communiceren.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten