Apex 2023!

Een baanbrekend event…

Dit baanbrekende event, georganiseerd door Ripple en de XRP Ledger Foundation, vond plaats op 7 en 8 september in het Leonardo Royal Hotel in Amsterdam, een belangrijke partnerlocatie voor Heuvelman Sound & Vision.

Brainstormen en verdiepen

Deze twee dynamische dagen waren gevuld met kansen om te leren en samen te werken met toonaangevende experts met een passie voor blockchain-technologie. Met een overvloed aan kennis van deskundige keynote-sprekers, breakout-sessies en praktische workshops om ontwikkelingsvaardigheden te verfijnen, bood Apex 2023 een geweldige ervaring.

De deelnemers konden zich verdiepen in een breed scala aan onderwerpen en de nieuwste innovatieve gebruiksscenario's, toepassingen en tools ontdekken die ontwikkeld worden. Dit maakte Apex 2023 een onmisbaar evenement voor blockchain-enthousiastelingen en ontwikkelaars in de hele sector.

AV techniek

De audiovisuele ondersteuning, bestond, naast de productie van een deel van de videocontent, uit een zeer innovatieve plenaire zaal, compleet met rond podium en voorzien van twee imposante LED videoschermen en top kwaliteit audio ondersteuning voor sprekers en video. Dankzij de autocue konden sprekers vlekkeloos hun verhaal doen en een camera regie zorgden ervoor dat alles feilloos was te volgen in de zaal en op het podium.

De veelzijdigheid van deze zaal was opmerkelijk; met gemak kon deze worden omgevormd tot drie aparte break-out zalen. Elk van deze ruimtes had een eigen regie, bemand door technici van Heuvelman.

Speciaal ontworpen LED videostrips creëerden een adembenemende high-tech sfeer in elke hoek van het Leonardo Royal Hotel. Een grandioos audiovisueel kunststuk door Heuvelman waarin innovatie op het gebied van LED video een belangrijke rol speelde.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten