AgriVision 2023

Een event met lezingen, workshops en duurzame gesprekken

Hoe kunnen we voldoen aan de groeiende vraag naar eiwitten in de wereld zonder de capaciteit om aan de behoeften van morgen te voldoen, te verminderen?

Als belangrijk platform voor het verkennen van vernieuwingen in voedsel en landbouw, heeft de nieuwste AgriVision-editie manieren besproken om genoeg en duurzaam eiwit te produceren in de hele keten van diervoeder tot voedsel. Met als doel om toekomstbestendige eiwitten te produceren. Tijdens het evenement, dat plaatsvond in juni 2023, in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk en georganiseerd werd door Trouw Nutrition en Nutreco, stonden lezingen, workshops en gesprekken centraal die nieuwe en duurzame benaderingen voor eiwitproductie in de wereldwijde keten van diervoeder tot voedsel mogelijk moeten maken.

Een event met verschillende audiovisuele disciplines

Het leveren van boeiende ervaringen vanaf het eerste conceptontwerp tot het laatste technische detail is wat wij bij Heuvelman Sound & Vision al meer dan 55 jaar doen.

Agrivision 2023 was ook voor Heuvelman een prachtig evenement waarbij diverse verschillende audiovisuele disciplines samenkwamen.

Voor het weergeven van het geluid waren in de Keizerzaal en in de foyer luidsprekerssystemen geplaatst. De sprekers tijdens het evenement hadden de beschikking over 8 headset microfoons en 4 handheld microfoons. Het productieteam dat het evenement ondersteunde had de beschikking over een draadloos monitor systeem om onderling mee te communiceren.

Voor de weergave van videobeelden was er één LED videoscherm van 14 meter breed en 3 meter hoog. Daarnaast waren er nog vier LED videoschermen van 6 meter breed en 3 meter hoog. Tevens waren er vier beweegbare LED videoschermen op het podium geplaatst van 2 x 2,5 meter voor de optimale weergave van de content creatie. Alle beelden werden aangestuurd via de Watchout media server.

Naast alle benodigde randapparatuur zoals afkijkmonitoren, mengtafels, lampen, kabels en overige hulpmiddelen, werd er gedurende het evenement ook een live camera registratie uitgevoerd met zowel bemande camera’s als camera’s die op afstand bestuurd konden worden.

Samenwerking

Heuvelman heeft voor dit project samengewerkt met creatief bureau Storyfountain BV. Hierdoor konden we een extra stap voorwaarts zetten in het leveren van een unieke ervaring in conceptdesign en in video motion content.

Fotocredits: Menno Ridderhof

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten