Event services

Complete organisatie van uw evenement

Of het nu gaat om de organisatie van een klein evenement of een compleet congres, samen met Heuvelman creëert u een inspirerende en memorabele audiovisuele beleving. Wij verzorgen niet alleen de audiovisuele techniek, maar begeleiden en adviseren ook over tribune- en podiumopbouw, de inrichting van stands, stroomvoorziening, vloerbekleding, toiletten en meubilair. Onze afdeling Content Design kunnen desgewenst de juiste content voor uw evenement verzorgen. Wij bieden complete event services.

Nadat we met elkaar de wensen en eisen hebben bepaald voor het evenement, maken we een gedetailleerd voorstel. Wanneer u de juiste keuze heeft gemaakt zorgt Heuvelman voor de levering en installatie van alle apparatuur en levert deze gebruiksklaar op zodat het evenement kan plaatsvinden.

Heuvelman -  Event services - waarom wij

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft al meer dan 50 jaar ervaring met tijdelijke of permanente beeld- en geluidsystemen. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen. Wij helpen onze klanten om succes te realiseren en tillen communicatie naar het hoogst mogelijke niveau. Onze zorg stopt dan ook niet bij enkel het leveren van audiovisuele apparatuur. Wij staan continu voor u, uw team en uw sprekers en deelnemers klaar en lopen graag een stapje harder. Heuvelman faciliteert het totaalconcept met zijn event services.

Eigen voorraad verhuurapparatuur

Heuvelman heeft een grote eigen voorraad met verhuurapparatuur. De doelstelling van de opdrachtgever bepaalt welke audiovisuele apparatuur er wordt ingezet. Zo kan elke ruimte worden omgetoverd naar een prachtige en volledig ingerichte evenementen locatie. Met onze complete event services zetten wij zelfs in ongebruikelijke en complexe ruimten, zonder voorzieningen, een sfeervolle, complete congres- en/of beurs locatie neer. Ons ervaren en deskundig personeel zal u bijstaan, van advies tot productie en de nazorg. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van ons vak en kennis van de markt.

Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wij zijn bekend met de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak bij de meeste eventlocaties. Zo kunnen onvoorziene omstandigheden worden voorkomen waardoor u gegarandeerd bent van een goed advies wat leidt tot een besparing van tijd en kosten.

Het juiste evenement

De juiste invulling van een evenement hangt af van het type evenement dat u wilt organiseren. Geeft u bijvoorbeeld voornamelijk presentaties tijdens uw evenement, dan levert Heuvelman apparatuur om deze presentaties te ondersteunen met beeld en geluid. Denk hierbij aan draadloze microfoons die zorgen voor de spraakverstaanbaarheid; geluidversterking in de zaal door middel van luidsprekers en groot videobeeld om content te tonen om de presentatie visuele kracht bij te zetten. Ook kan Heuvelman ervoor zorgen dat een evenement wordt opgenomen of live wordt uitgezonden via diverse (gesloten) kanalen. Ook het streamen van beeld en geluid behoort tot onze vakgebieden.

Wij bieden met al onze event services dus altijd de complete oplossing.
Een evenement dat niet goed is voorbereid en die niet ondersteund wordt door de juiste beeld- en geluidsapparatuur, kan enorme afbreuk doen aan de doelstelling van de opdrachtgever. Om de doelstelling te realiseren zorgt Heuvelman ervoor dat de audiovisuele apparatuur altijd goed werkt en wordt bediend. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw boodschap. Met de oplossingen van Heuvelman worden uw evenementen gestroomlijnder, intuïtiever en creatiever!

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten