088 02 74 900

Evenementen

Complete organisatie van uw evenement

U bent bij Heuvelman aan het juiste adres voor een totaalproductie of evenement. Prikkel het brein van uw bezoekers en houdt hun aandacht vast. Creëer inspirerende en memorabele belevingen samen met Heuvelman.

Of het nu gaat om de organisatie van een groot evenement of een compleet congres; Heuvelman kan naast het bieden van audiovisuele ondersteuning volledig ontzorgen door als hoofdaannemer de verantwoordelijkheid te nemen voor het proces van opbouw, uitvoer en afbouw.

Heuvelman -

Waarom kiezen voor Heuvelman?

Wij hebben velen jaren ervaring in de markt en kunnen iedere ruimte naar een prachtige en volledig ingerichte evenementenlocatie omtoveren. Zelfs in ongebruikelijke en complexe ruimten, zonder voorzieningen, zetten wij een sfeervolle, complete congres- en/of beurslocatie neer.

Op basis van uw aanvraag stellen wij een specialistisch team samen dat past bij uw vraagstuk. Samen behalen we zo het communicatiedoel van uw evenement. Van advies tot productie staan wij voor u klaar. Zo draagt Heuvelman bij aan bijzondere ervaringen en inspirerende belevingen.

Totaalproductie

Onder event services vallen alle facetten van dienstverlening van een totaalproductie. Wij verzorgen niet alleen de audiovisuele techniek, maar begeleiden en adviseren ook over tribune- en podiumopbouw, de inrichting van stands, stroomvoorziening, vloerbekleding, toiletten en meubilair.

Onze content designers kunnen de content voor uw evenement verzorgen. Deze content is zichtbaar op de schermen tijdens een evenement. Zij kunnen u tevens faciliteren met webcasting, livestreaming, stemmingen tijdens uw evenement, mobiele event apps of een online webshop voor bijvoorbeeld beursdeelname.

Op zo’n webshop kunnen standhouders zich registreren en hun facilitaire wensen doorgeven. Content voor evenementen is geen optie meer. Het is uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van de communicatiestrategie. Het brein van de doelgroep moet continu geprikkeld worden om bereid te zijn informatie goed op te slaan en te onthouden.

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak. Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wij zijn bekend met de meeste eventlocaties en zijn op de hoogte van de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak. Zo kunnen onvoorziene omstandigheden worden voorkomen. Dit garandeert u van een goed advies en bespaart u tijd en kosten.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten