“Welke corona maatregelen nemen we in onze studio’s?”

- Heuvelman IJsselstein

Corona Maatregelen – Studio’s Heuvelman IJsselstein

U bent van harte welkom! In het belang van ieders gezondheid en om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen houden we rekening met de hygiëne richtlijnen van het RIVM en het COVID-19-protocol van het Eventplatform. Hoe werkt dat in onze studio(‘s)?

Bij klachten blijf thuis

Wij vragen u om uw opdracht uit te stellen wanneer u en/of uw gezelschap ziekteverschijnselen vertoont. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging.

Tevens verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.

Schud geen handen

Natuurlijk heten wij u van harte welkom in onze studio. Maar waar wij u voorheen graag de hand schudden geven wij u nu een vriendelijk gebaar om uw afstand te bewaren.

Hoesten en niezen?

Hoest en nies in uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Mondkapjes en desinfectie

Een mondkapje is geadviseerd als 1,5 meter afstand houden lastig is. Ook hebben wij bij binnenkomst een desinfectiezuil staan en op verschillende plekken desinfectie dispensers.

1,5 meter

Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere persoon buiten uw huishouden dus ook uw collega. Alleen mensen uit hetzelfde huishouden mogen binnen 1,5 meter afstand van elkaar staan.

Uw opdracht

Onze studio’s zijn zo ingericht dat onze crew, uw productieteam en de sprekers op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen verblijven. Vooraf gaan we met u in gesprek en bespreken wij met u de omvang van de opdracht en het aantal crew leden dat van ons nodig zijn.

Studio

Voor en na gebruik van de studio maken wij goed schoon en letten wij met name op de volgende contactpunten: deurklinken, meubilair, lichtknopjes, vloer etc.

Checklist

Bij binnenkomst op onze locatie stellen wij u de vragen van de RIVM-gezondheidscheck.

Op (uw) locatie

Onze medewerkers zijn bekend met de genomen (voorzorg)maatregelen van het eerder genoemde COVID-19 protocol. Tijdens iedere opdracht wordt vanuit Heuvelman een coördinator aangewezen die verantwoordelijk is voor de uitvoer van de corona maatregelen.

Logistiek tijdens events

Naar iedere opdracht wordt de corona toolcase van Heuvelman meegenomen. Op deze manier kunnen de microfoons, masterCue’s, dcn posten etc. na en tijdens gebruik schoongemaakt worden.

Laatste wijziging: 17 december 2021

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten