Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Nieuwe evenementenlocatie The B House met hoogwaardige audio-en videomogelijkheden

The B House: niet alleen geschikt voor zakelijke bijeenkomsten maar zeker ook voor events met een sociaal karakter! En om dit te realiseren wordt er op dit moment hard gewerkt aan The B House, een gloednieuwe, vrijstaande evenementenlocatie van 260 m2 met een groen karakter, die in de binnentuin van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport wordt gerealiseerd.

Moderne kas

Binnenkort worden de deuren geopend van deze gloednieuwe evenementenlocatie. Wat voorheen een groene, mooie binnentuin was die onderdak bood aan honingbijen, wordt op dit moment omgetoverd naar een moderne locatie.

Een locatie die geschikt gemaakt wordt voor vergaderingen, evenementen en informele bijeenkomsten. De kas dient als verlengstuk van de lobby met een prettig binnenklimaat.

Hoogwaardige audio- en videomogelijkheden

Heuvelman plaatst een hoogwaardige LED wall van bijna 15 m2. De wall is speciaal voor het Novotel geproduceerd en geeft voldoende lichtsterkte zodat, ook als de zon naar binnen schijnt, het scherm altijd goed te zien is. De schermen worden zo geplaatst dat er geen randen te zien zijn die het beeld verstoren. Zo kunnen de gasten genieten van een naadloos, haarscherp beeld.

Voor het beste geluid wordt een Fohhn speakersysteem met een vermogen van 4.000W geplaatst. Op deze manier kunnen er ook exposities, bruiloften of seminars georganiseerd worden. Deze speakers kunnen heel veelzijdig worden ingezet doordat er twee subwoofers zijn toegevoegd waardoor ook de laagste tonen kunnen worden afgespeeld, ze zijn daardoor ook zeer geschikt voor (live) muzikale doeleinden. De geluidsinstallatie is compleet aangeboden met versterkers, maar ook draadloze microfoons van Shure. Deze hebben een encrypted verbinding met de ontvanger, waardoor alles wat wordt besproken niet afgeluisterd kan worden door derden, dit is iets wat helaas steeds vaker gebeurd. Het gehele systeem is aan te sturen door twee touchpanels die in de ruimte zijn geplaatst.

Gasten van het hotel zullen met deze audiovisuele apparatuur zeker het “WOW” effect ervaren.

Draadloos presenteren

Om ook de presentaties soepel te laten verlopen wordt een draadloos presenteren systeem geïnstalleerd, namelijk de Barco Clickshare. Dit systeem is heel gemakkelijk in gebruik en kan ook gekoppeld worden aan het geluidssysteem. Zo kan ook de presentator het geluid bedienen. Met de Barco Clickshare kunnen twee personen tegelijk content delen. De Barco Clickshare heeft ook een app waardoor er extra functies zijn om samen te werken met laptops of mobiele apparaten. Dit kan dan weer voor leuke interactieve momenten zorgen met het publiek.

Waarom Heuvelman?

Heuvelman onderscheidt zich door innovatieve oplossingen. Wij bieden professionele audio- en video-oplossingen voor een groeiend aantal toepassingen. De innovatieve oplossingen die we aanbieden zorgen ervoor dat er een alles-in-één oplossing is voor al uw audio- en video-opname toepassingen. Uiteraard afgestemd op uw behoefte en rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten