088 02 74 900
Inspiratieboek downloaden

NOV Jaarcongres 2020

Levensgroot communiceren

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari vond in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch het NOV Jaarcongres plaats. Voor dit evenement kwamen circa 1.000 professionals uit diverse geledingen van het vak orthopedie bij elkaar om hun kennis met elkaar te delen. Heuvelman Sound & Vision B.V. verzorgde tijdens deze bijeenkomst, in opdracht van Excel Congresservice, de audio visuele ondersteuning. Om levensgroot te communiceren op deze dag heeft Heuvelman een decorwand gebouwd van
18 x 6 m waar drie kaderloze schermen voor zijn gehangen. Hierop werden de presentaties en live camera weergegeven.
Heuvelman is al meerdere jaren nauw betrokken bij dit evenement.

Nederlanders in beweging

De NOV staat voor Nederlandse Orthopedische Vereniging en komt twee keer per jaar bijeen met als doelstelling Nederland in beweging te houden. Tijdens het tweedaags event in januari werden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van orthopedie besproken. Het programma bestond uit een plenaire en parallel sessies, met diverse thema’s (o.a. big data in de Zorg, (Fundamenteel) wetenschappelijk onderzoek, Artificial Intelligence, zorgevaluatie, patiënten journey en netwerkvorming). Daarnaast werd een expositie georganiseerd. Aansluitend was er een feestelijke aangelegenheid op donderdagavond.

NOV Jaarcongres 2020

Totaal ontzorgen

Gedurende het congres werden lezingen en interactieve sessies in diverse ruimtes gehouden. Sprekers werden opgevangen in de speakersupport ruimte waar hun presentatie door Heuvelman werd aangepast en gecheckt conform de richtlijnen van de organisatie. De betrokken partijen, waaronder Excel als full-service congres en eventbureau, kijken terug op een geslaagd congres en zien uit naar de volgende editie.

NOV Jaarcongres 2020

Sinds 1995 brengt Excel mensen samen door het organiseren van congressen en evenementen. Daarbij staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel. In nog geen 25 jaar tijd is Excel uitgegroeid tot een heus begrip in met name de medische congreswereld.

"Heuvelman staat voor persoonlijke service, sublieme kwaliteit en punctualiteit. Ze hebben zeer deskundige medewerkers en doen vaak meer dan ze beloven, vandaar dat wij al jaren in volle tevredenheid met elkaar samenwerken."

- Odette de Beer, directeur van Excel, over de samenwerking

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten