Keukenhof

70ste officiële opening Keukenhof

Medio 2019 werd de Keukenhof te Lisse voor de 70ste keer officieel geopend. Ieder jaar staat het gehele park in het teken van een thema. Dit jaar hadden zij Flower Power als uniek thema. Het podium was volledig in thema versierd en kwam tot leven door de belichting van Heuvelman.

Totaalproductie - Heuvelman

Een muzikale start

De avond werd muzikaal geopend door een finaliste van The Voice Nederland, Patricia van Haastrecht. Samen met Bariton Hans van Heiningen zongen zij het in 1969 uitgebrachte lied Aquarius van The Fifth Dimension. Dit spectaculaire optreden zette direct de toon voor de avond en het publiek zinderde vol verwachting.

Directeur Bart Siemerink introduceerde de avond en sprak het publiek toe. Niet alleen noemde hij de successen die de Keukenhof afgelopen jaar heeft behaald, maar ook onthulde hij de nieuwe uitdaging: een concert in de Keukenhof. Als voorproefje betrad Karin Bloemen het podium en nam het publiek mee in haar serenade.

Werkwijze - Heuvelman

“Keukenhof is geopend!”

Pieter Elbers opende samen met de directeur van de Keukenhof het park officieel. Met een druk op de rode knop startte de muziek en werd kleurrijke confetti de ruimte in geblazen. Een groep dansers betrad het podium om de opening extra kracht bij te zetten. De zeer feestelijke gebeurtenis werd aangemoedigd door het publiek.

Audiovisuele ondersteuning

Heuvelman verzorgde net als voorgaande jaren de volledige audiovisuele invulling van het evenement. Niet alleen was Heuvelman verantwoordelijk voor de geluidsinstallatie, het licht en LED displays, maar ook voor het camerawerk en cameraregistratie. Aangezien het evenement bijgewoond werd door Engelssprekende gasten had Heuvelman vertaling en headsets hiervoor geregeld. Op deze manier ontzorgden wij de Keukenhof volledig op het gebied van techniek.

Zdenka Fieggen, eventmanager bij de Keukenhof, zei het volgende over de samenwerking: “De Keukenhof is gisteren officieel geopend met een creatief Romantisch programma in een prachtig vormgegeven decor. Audiovisueel partner Heuvelman heeft hierin een groot aandeel. Zij denken in het voortraject mee over de uitstraling van de ruimte en zij ontzorgen op elk audiovisueel vlak door bijvoorbeeld het ontwikkelen van beeld- en audiocontent en het maken van afspraken met de decorbouwer. Vlak voor en tijdens het evenement zijn zij full focus met een team beschikbaar voor de laatste aanpassingen en verbeteringen. Voor het zevende jaar op rij hebben ze onze Kick Off voor personeel (900 gasten) en Officiële Opening (500 gasten) verzorgd. En dit met dezelfde vertrouwde gezichten die samen een top team vormen waar ik 100% vertrouwen in heb!”

“Heuvelman denkt in het voortraject mee over de uitstraling van de ruimte en zij ontzorgen op elk audiovisueel vlak door bijvoorbeeld het ontwikkelen van beeld- en audiocontent”

- Zdenka Fieggen, eventmanager bij Keukenhof
Bekijk alle cases

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

VSI - Heuvelman VCA - Heuvelman ISO - Heuvelman ISO14001 - Heuvelman NEN3140 - Heuvelman VOG - Heuvelman