Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gedegen advies nodig op diverse AV-vraagstukken die nu spelen?

Heuvelman denkt als dienstverlener met ruim 50 jaar expertise graag met u mee over AV-vraagstukken die uw organisatie enerzijds effectiever laten functioneren en anderzijds kosten kunnen besparen. Bij Heuvelman kunt u niet alleen terecht voor advisering op het gebied van audiovisuele inrichting van specifieke ruimtes, maar op basis van een nulmeting kunnen we ook gedegen advies geven over het vervangen van apparatuur. Houdt hierbij rekening met de integratie van de deelgebieden AV en ICT. De moderne oplossingen op gebied van videoconferencing die deze dagen intensief worden gebruikt zijn hiervan een voorbeeld.

Onze organisatie voert projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport.

Met vestigingen in IJsselstein (hoofdvestiging), Amsterdam, Delft en Eindhoven faciliteren wij evenementen, congressen en vergaderingen in heel Europa. Daarnaast voorzien we organisaties van vaste oplossingen op audiovisueel gebied.

Naast de inrichting van specifieke ruimtes kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van systemen voor bijvoorbeeld:

Het onderhoud van deze apparatuur kunnen wij eveneens voor uw organisatie verzorgen. Ook behoort het leveren van losse audiovisuele apparatuur tot de mogelijkheden.

Heuvelman is geautoriseerd dealer van de meeste A-merken en neemt hierbij een onafhankelijke positie in.

Wij gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing die op dit moment bij u past. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.