Samenwerking MVI AudioVisual en Heuvelman Sound & Vision

Samenwerking op audiovisueel gebied...

Heuvelman heeft recentelijk de audiovisuele apparatuur mogen verzorgen in verschillende prachtige raad- en commissiezalen van diverse gemeentes. Om ervoor te zorgen dat al deze apparatuur naadloos samenwerkt en de bediening eenvoudig is, heeft Heuvelman gebruikgemaakt van de software van MVI AudioVisual.

Bediening van conferentiesystemen

MVI AudioVisual is toonaangevend in het ontwikkelen van software voor de automatisering van conferentiesystemen en camerasystemen in raad- en vergaderzalen. Met behulp van een intuïtieve gebruikersinterface kan de gebruiker moeiteloos alle aspecten van het conferentiesysteem beheren. Dit omvat het starten van stemsessies, het regelen van microfoonbediening en het programmeren van ID-kaarten. Deze geavanceerde bedieningsmogelijkheden zijn met name waardevol voor griffiers van een gemeente, provincie of waterschap.

Geautomatiseerde camerabesturing

Binnen het openbaar bestuur is het live streamen van vergaderingen van groot belang. Het is essentieel dat de (lokale) volksvertegenwoordigers op een aangename manier in beeld worden gebracht voor de burgers. Met de geavanceerde software van MVI AudioVisual wordt het volledige uitzendproces van een vergadering of congres geautomatiseerd. Er is geen operator nodig, en het innovatieve geautomatiseerde cameravolgsysteem werkt naadloos samen met alle bekende camera merken.

De software biedt diverse weergavemogelijkheden, zoals multi-screen, split-screen en picture-in-picture, waarbij deelnemers, stemresultaten, agendapunten en presentaties automatisch worden getoond. Bovendien wordt aan elke spreker automatisch extra informatie toegevoegd, zoals spreektijd, de naam van de afgevaardigde en de politieke partij met het partijlogo. Dit zorgt voor een professionele en gestroomlijnde weergave van de vergadering.

Innovatie in raad- en commissiezalen

Door goed naar onze klanten te luisteren en hun behoeften te begrijpen, breiden we voortdurend de mogelijkheden in raad- en commissiezalen uit en brengen we verbeteringen aan. Dit omvat onder andere de integratie met alle belangrijke raadsinformatiesystemen (RIS-koppelingen) en het mogelijk maken van deelname aan raads- en commissievergaderingen vanuit huis. We zien deze mogelijkheden steeds vaker opduiken.

MVI AudioVisual en Heuvelman bieden de meest gebruiksvriendelijke oplossing om afgevaardigden op afstand te laten deelnemen aan raadsvergaderingen, alsof ze fysiek aanwezig zijn in de ruimte.
Met onze nieuwe functionaliteiten kunnen bestaande installaties worden uitgebreid. Heuvelman heeft met volle tevredenheid producten van MVI AudioVisual geleverd aan verschillende gemeenten en provincies.

Kunnen we ook iets voor u betekenen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Samenwerking MVI AudioVisual / Heuvelman

Heuvelman levert een innovatieve en toonaangevende totaaloplossing, waarbij we onder andere gebruikmaken van de geavanceerde software van MVI AudioVisual. We hebben al ruime ervaring met verschillende grote RIS-partners en conferentiesystemen, waardoor we samen kunnen zorgen voor de meest optimale workflow voor de deelnemers en griffiers. Op deze manier garanderen we een betrouwbaar eindresultaat met een uitstekend gebruikersgemak.

Enkele cases...

Het Provinciehuis van Zuid-Holland, een provincie met diverse landschappen en adembenemende natuur, is een absolute blikvanger. Onze collega’s van Heuvelman hebben niet alleen het ontwerp van een LED-videowandoplossing bedacht en geïnstalleerd in de nieuwe Evenementenruimte, maar ook de audiovisuele inrichting verzorgd van zowel de volledig gerenoveerde Statenzaal als de Commissiezaal. In samenwerking met MVI en Notubiz is er een naadloze integratie van hardware en software gerealiseerd, wat resulteert in een innovatieve vergaderoplossing.
Lees hier hoe het hele proces is verlopen.

De Gemeente Vlaardingen heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de aanschaf, installatie, ondersteuning en het onderhoud van audiovisuele middelen die binnen de gemeente worden gebruikt. Naast het leveren en installeren van de audiovisuele oplossingen, was een belangrijk aspect van de aanbesteding het verstrekken van advies aan de Gemeente Vlaardingen over nieuwe ontwikkelingen in de branche.

In samenwerking met MVI heeft Heuvelman een geavanceerde vergaderoplossing gerealiseerd, waardoor hybride vergaderingen mogelijk zijn. Deze oplossing speelt een cruciale rol in het moderniseren van de vergaderprocessen binnen de gemeente.

Heuvelman heeft bij de gemeente Nieuwegein de audiovisuele installaties vervangen, waardoor de raadsvergaderingen nu ook via een livestream kunnen worden uitgezonden. De gemeente maakt gebruik van 41 draadloze discussieposten, waarbij elke deelnemer zich aanmeldt met een ID-kaart om deel te nemen aan de vergadering. Dankzij eenvoudige bedieningspanelen kan de gebruiker moeiteloos, met slechts één druk op het scherm, de gewenste functionaliteit oproepen.

De software van MVI heeft ervoor gezorgd dat de door Heuvelman geïnstalleerde hardware gemakkelijk is in gebruik. Dit zorgt voor een vlotte en prettige ervaring bij het bedienen van de audiovisuele systemen in de raadsvergaderingen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten