Vergaderen en presenteren

Ondersteunende apparatuur voor ieder type meeting

Als het om vergaderen en presenteren gaat dan moet u bij Heuvelman zijn voor de audiovisuele ondersteuning. Wij helpen u met het bepalen van de juiste apparatuur, met het installeren en met de nazorg. Heuvelman ondersteunt bij elk soort vergadering of presentatie.

Nadat we met elkaar uw wensen en eisen hebben bepaald maken we een gedetailleerd voorstel voor een tijdelijke of een permanente vergader- en presentatieoplossing. Wanneer u de juiste keuze heeft gemaakt zorgt Heuvelman voor de complete installatie van de apparatuur en levert alles gebruiksklaar op.

De vertrouwde partner van
Heuvelman -

Waarom kiezen voor Heuvelman?

Heuvelman is al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler op het gebied van tijdelijke of permanente beeld en geluidsoplossingen voor vergaderen & presenteren. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen. Wij helpen onze klanten om succes te realiseren. We tillen communicatie naar het hoogst mogelijke niveau.

Onze zorg stopt dan ook niet bij enkel het leveren van audiovisuele apparatuur. Wij staan continu voor u, uw team en uw sprekers en deelnemers klaar en lopen graag een stapje harder. Wij nemen de audiovisuele zorg uit handen en faciliteren het totaalconcept.

Op basis van uw aanvraag stellen wij een team van specialisten samen zodat u bent verzekerd van passende kennis en vakmanschap bij de invulling van uw audiovisuele vraagstuk.

Doe geen afbreuk aan informatieoverdracht

Een vergadering of presentatie die niet goed is voorbereid en die niet ondersteund wordt door de juiste beeld- en geluidsapparatuur, kan enorme afbreuk doen aan het overbrengen van de informatie. Om de communicatieboodschap goed over te brengen zorgt Heuvelman ervoor dat de audiovisuele apparatuur altijd goed werkt en eenvoudig te bedienen is.

Zo bent u flexibel en onafhankelijk. Met de oplossingen van Heuvelman worden uw vergaderingen en presentaties gestroomlijnder, intuïtiever en creatiever!

Welk type systeem past bij uw situatie?

Een keuze maken voor het juiste type vergader- en presentatiesysteem hangt af van het type vergadering of presentatie dat u wilt houden. Er zijn diverse oplossingen waarmee Heuvelman u kan helpen.
Allereerst is het de vraag of het om een tijdelijke of een permanente oplossing gaat. In beide gevallen kan Heuvelman u de juiste apparatuur en ondersteuning bieden.

Houdt u een presentatie op een evenement dan heeft u tijdelijk apparatuur nodig van een specialist die de apparatuur levert, aansluit, bedient en weer weghaalt wanneer het evenement is afgelopen.

Wanneer vergaderingen en presentaties regelmatig op dezelfde locatie worden gehouden dan is een vast geïnstalleerd vergader- en presentatiesysteem veel handiger en economischer. Bijvoorbeeld in een raadzaal van een gemeente worden elke week raads- en commissievergaderingen gehouden. Vergaderen en presenteren kan fysiek, op afstand of een combinatie hiervan, wat hybride vergaderen en presenteren wordt genoemd. Heuvelman heeft alle expertises in huis om elke manier van vergaderen en presenteren compleet voor u te verzorgen.

Heuvelman studio

Is het niet mogelijk om een online of hybride vergadering of presentatie te houden vanaf uw eigen locatie dan biedt Heuvelman de mogelijkheid om gebruik te maken van de Heuvelman Studio in IJsselstein. Deze studio is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur zodat u verzekerd bent van goede audiovisuele faciliteiten en ondersteuning voor uw online evenement.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten