DELA EK Beachvolleybal

Audiovisuele faciliteiten in Utrecht en Apeldoorn

Midden juli vond het DELA EK Beachvolleybal 2018 plaats. Het toernooi vond plaats in vier steden: Den Haag, Rotterdam, Apeldoorn en Utrecht. Heuvelman was verantwoordelijk voor de audiovisuele faciliteiten in de laatste twee steden, Apeldoorn en Utrecht.

Vier bijzondere steden

De meest bijzondere plekken waren omgebouwd tot stadions. Zo stond er een stadion voor de SS Rotterdam in Rotterdam, bij de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, op het Marktplein in Apeldoorn en op de Neude in Utrecht. Met ruim 2.000 zitplaatsen waren alle stadions uitverkocht.

In totaal speelden er 64 teams mee, 32 mannenteams en 32 vrouwenteams. Deze teams werden verdeeld in acht poules van vier. De twee beste teams uit elke poule speelden mee in de knock-out fase. De uiteindelijke halve finales en finales speelden zich af in Den Haag. De winnaars van het EK Beachvolleybal 2018 waren voor de mannen Mol, A. en Sørum, C. uit Noorwegen en voor de vrouwen onze eigen Nederlandse Keizer en Meppelink.

Bijdrage van Heuvelman

Heuvelman mocht voor twee van de vier speelsteden de geluidsversterking verzorgen voor de stadions en op het fanplein in Utrecht en Apeldoorn stonden LED schermen en audio versterking.

"Tijdens het DELA EK Beachvolleybal mocht Heuvelman de audiovisuele faciliteiten verzorgen in zowel Utrecht als Apeldoorn."

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten