Sport

Passende audiovisuele oplossing voor ieder sportevenement

Heuvelman heeft een passie voor sport. Wij geven graag audiovisuele invulling aan sportevenementen. Hierbij kan gedacht worden aan één- of meerdaagse sportevenementen, huldigingen, uitzwaaimomenten, gala’s en jubilea. Sport werkt als verbindende factor, niet alleen buiten werktijden om, maar ook in de zakelijke markt.

Een vak apart

Sportevenementen vragen om een bepaald soort kennis. Een specialistische kennis die Heuvelman zeker beheerst. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring met het geven van de technische invulling voor sportevenementen. Hierdoor kennen wij de mogelijkheden en de onmogelijkheden als geen ander. Dit zorgt voor goed advies en bespaart u tijd. Uiteindelijk resulteert dit alles in perfect beeld, licht en geluid en daardoor een geslaagd sportevenement.

Wij hebben reeds de techniek mogen verzorgen tijdens bijzondere sportevenementen, zoals het WK Hockey, het EK Beachvolleybal, de Tour de France, de Giro d’Italia, het WK Handboogschieten en de Medemblik Regatta.

Trotse partner van

Naast deze mooie evenementen zijn wij trots aanvoerder van ambitie voor Brabantsport. Ook hebben we een samenwerking met de Richard Krajicek Foundation, de Dirk Kuyt Foundation, Topsport Amsterdam en de KNLTB. Tevens is Heuvelman vaste techniekpartner van enkele topsportclubs waar Heuvelman als onderdeel van de samenwerking specifieke ruimtes met techniek inricht. Hierbij kunt u denken aan de inrichting van kleedkamers voor wedstrijdbesprekingen, digital signage-oplossingen voor stadions en het verzorgen van techniek voor evenementen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten