088 02 74 900

Social areas

Een plek waar collega’s kunnen samenkomen

Creëer een inspiratievolle omgeving voor collega’s om samen te kunnen komen. Een plek waar niet alleen ruimte is om te overleggen en te vergaderen. Maar ook om over het weekend te praten en even tot rust te komen. Samen met de audiovisuele toepassingen van Heuvelman maakt u een social area, welke voldoet aan de moderne eisen van vandaag.

Mooi beeld en goed geluid

Een minimale eis voor een moderne, inspiratievolle social area is mooi beeld en goed geluid. Hiermee kunt u uw collega’s voorzien van presentatiemogelijkheden of hen updaten over het dagelijkse nieuws. De social area moet toegankelijk en comfortabel zijn. Zo creëert u een fijne plek voor collega’s om bijeen te komen.

Huddle Room

Een nieuwe trend op kantoor is de huddle room. Een ruimte waar collega’s op een comfortabele, laagdrempelige manier kunnen overleggen en ideeën kunnen delen. Meestal is zo’n ruimte bestemd voor tussen de 3 en 6 personen. Deze kleine ruimtes moeten ingericht worden met de juiste faciliteiten die het samenwerken bevorderen. Denk hierbij niet alleen aan comfortabel meubilair en een huiselijke sfeer, maar ook aan een goed scherm, draadloze presentatiemogelijkheden, de mogelijkheid tot videoconferencing en goed geluid. Heuvelman is hiervoor uw ideale partner. Samen stimuleren wij de productiviteit en maken wij werken effectiever.

Blijf op de hoogte

Zorg ervoor dat uw collega’s op de hoogte blijven van uw bedrijf. Door het plaatsen van een social media wall kunt u uw collega’s gemakkelijk voorzien van informatie. Op basis van één of meerdere hashtags kunt u de content op deze social media wall beheren. Niet alleen kunt u hier uw eigen gegenereerde content laten zien, maar kunnen andere gebruikers ook posts plaatsen, zolang zij maar gebruik maken van uw hashtag.

Inspireer middels audiovisuele oplossingen

Inspiratie kan gevonden worden wanneer men juist even niet nadenkt over het desbetreffende onderwerp. Biedt uw medewerkers een vorm van ontspanning aan door leuke gadgets en ludieke concepten beschikbaar te stellen in de social area. Denk hierbij aan een audiovisuele bakfiets of een virtual reality avontuur.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten