Samsung Experience Store

Samsung heeft nieuwe Samsung Experience Stores geopend in het centrum van Breda en in Mons (B)

Als je wilt weten hoe verschillende producten van het Samsung Galaxy-ecosysteem met elkaar samenwerken of als je geïnteresseerd bent in de nieuwste technische innovaties, dan ben je in de Samsung Experience Store Breda, gevestigd in hartje centrum, aan het goede adres. Het is de tweede Samsung Experience Store van Nederland.

In de Experience Store staat een team van experts klaar om je te voorzien van informatie, advies en het beantwoorden van al je vragen. Ze kunnen je alles vertellen over de smartphones, smartwatches, tablets, oordopjes en accessoires van Samsung.

Samsung Experience Store in Breda

Heuvelman heeft zorg gedragen voor de installatie van de verschillende beeldschermen in de Experience Store. Op twee grote etalage beeldschermen wordt interessante en trekkende content getoond om mensen enthousiast te maken om de Experience Store te betreden. Daarnaast zijn er in de store grote beeldschermen gemonteerd om klanten met de nieuwste Samsung producten kennis te laten maken.

Nieuwe Samsung Experience Store in Mons (Bergen, België)

Naast de nieuwe store in Breda is er in Mons (Bergen) de vierde Samsung Experience Store geopend in België.
Deze nieuwste Experience Store biedt, naast de laatste mobiele innovaties van Samsung (smartphones, tablets, smartwatches, oordopjes, enz.), speciale ruimte voor de dienst na verkoop (service).

In deze store is door onze Heuvelman collega’s een LED Wall geïnstalleerd. Daarnaast zijn er ook in dit pand verschillende schermen gemonteerd met interessante content voor klanten van de Experience Store.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten