Samsung Experience Store

Eerste Nederlandse Samsung Experience Store in Utrecht

Samsung staat bekend als prominente aanwezige in de commerciële markt. Om hun dienstverlening verder te kunnen uitbreiden, en hun doelgroep de volledige ‘Samsung Experience’ te kunnen bieden, openden zij medio april 2019 hun eerste Nederlandse Experience Store in Utrecht.

Bijzondere beleving

De winkel biedt een bijzondere beleving aan de bezoeker. Zowel het ex- als het interieur van de winkel moest deze ‘Samsung’ beleving uitstralen. Belangrijk waren dan ook de audiovisuele aspecten en de blikvangers in de winkel. Heuvelman werd gevraagd deze onderdelen voor onze preferred supplier te verzorgen, en zo een bijdrage te leveren aan de beleving.

Enorme blikvanger

Als blikvanger hebben wij een enorm LED scherm geleverd voor op de gevel. Het scherm bestaat uit twee onderdelen, welke van elkaar gescheiden zijn door een hoek. Hierop kan Samsung niet alleen de nieuwste commercials tonen, maar ook beelden van de stad en direct de juiste sfeer neerzetten voor de bezoeker, voordat deze de winkel betreedt. De andere schermen in de winkel zijn ook geleverd en geïnstalleerd door ons Heuvelman team.

Redenen voor Samsung om samen te werken met Heuvelman zijn o.a. onze vakkundigheid en expertise. Omdat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben in deze branche, kijken wij verder dan de gemiddelde AV leverancier. Wij zijn trots dat onze preferred supplier gekozen heeft met ons samen te werken aan dit gave project.

Preferred supplier

Heuvelman en Samsung Electronics zijn al meerdere jaren nauwe samenwerkingspartners. Door onze samenwerking kan Heuvelman onze klanten nog beter bedienen en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

"Redenen voor Samsung om samen te werken met Heuvelman zijn onder andere onze vakkundigheid en expertise."

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten