088 02 74 900

Raadzaal

Veilige en efficiënte audiovisuele faciliteiten

Bent u op zoek naar veilige en efficiënte audiovisuele faciliteiten voor uw raadzaal? Heuvelman kan u voorzien van goed advies en een passende oplossing. Heuvelman is ervaringsdeskundige op het gebied van permanente audiovisuele faciliteiten voor gemeentelijke instellingen. U kunt bij Heuvelman terecht voor de complete audiovisuele inrichting van ruimtes zoals bijvoorbeeld staten- en raadzalen en vergaderruimtes. Wij geven u graag advies hoe uw gemeentehuis haar ruimtes efficiënter en innovatiever kan inrichten met passende apparatuur en hier optimaal gebruik van kan maken.

Totaaloplossing voor uw raadzaal

Wij kunnen u voorzien van een totaaloplossing voor uw raadzaal. U kunt hierbij denken aan een discussiesysteem, een camera volg systeem, de geluidsinstallatie, livestreaming mogelijkheden en microfoons. Wij baseren onze werkwijze op onze jarenlange ervaring. Met onze systemen zijn uw sprekers helder en duidelijk verstaanbaar en worden gegevens opgeslagen in een veilige, digitale omgeving.

Ondersteuning tijdens evenementen

Onze organisatie kan voor gemeentelijke instellingen ook de techniek voor evenementen verzorgen die zowel intern als extern plaatsvinden. Heuvelman is gespecialiseerd in het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen, maar ook in de creatie van content en het ontwikkelen van audiovisuele concepten die uw event naar een hoger niveau tillen. Voor de overheid verzorgen wij onder andere de techniek voor bijvoorbeeld congressen, vergaderingen en presentaties.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten