Het nieuwe werken

De toekomst van kantoor en werkplek

De afgelopen twee jaar is het duidelijk geworden dat het bedrijfsleven klaar zal moeten zijn voor het nieuwe werken. Dit houdt in dat medewerkers gedeeltelijk op kantoor werken, maar ook een deel van de tijd thuis werken. Het kantoor zal de plek worden waar men samenkomt om te ervaren, te proeven en te voelen waar het bedrijf voor staat. Het kantoor wordt een multifunctionele bedrijfsruimte, uniek en persoonlijk, voor intern en extern gebruik.

Wat verandert er op kantoor?

De functie van “het kantoor” zal naar verwachting blijvend veranderen. Het wordt de plek om collega’s te ontmoeten; te overleggen; creatieve sessies te houden en voor activiteiten waarbij fysieke interactie wenselijk of noodzakelijk is. Op deze plek moeten mensen zich veilig en comfortabel voelen. Het traditionele en zelfstandige kantoorwerk zal voornamelijk thuis plaatsvinden.

De ontmoetings- en overlegplekken vragen om de beste audiovisuele ondersteuning op locatie zelf én voor de interactie met degenen die niet fysiek op de locatie aanwezig kunnen zijn maar elders interactief deelnemen.

Veilige werkplekken

Audiovisuele systemen helpen bij het nieuwe werken. Door het koppelen van audiovisuele middelen aan ICT oplossingen is het mogelijk om op een goede, betrouwbare en veilige manier te communiceren tussen de thuiswerkplek en kantoor. Op kantoor is communicatie in het algemeen erg belangrijk. Via informatieschermen en geluidssystemen kunnen medewerkers en bezoekers van het kantoor geïnformeerd worden.

Nieuwe werken

Heuvelman en het nieuwe werken

Bij Heuvelman kunt u terecht voor inrichting van ruimtes met audiovisuele middelen, vervanging, aanpassen en onderhoud van audiovisuele systemen en de integratie van audiovisuele middelen met ICT. Wij adviseren en helpen u graag met “het nieuwe werken”.

Heuvelman hanteert bij elk project, een specifieke en transparante werkwijze. De werkzaamheden variëren van een praktijkgericht advies en een gespecificeerde begroting, tot projectmanagement, een locatie analyse en aftersales. De werkwijze van ons bedrijf is gebaseerd op jarenlange ervaring en vakkennis.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten