MICE

Juiste audiovisuele ondersteuning tijdens uw evenement

Heuvelman is uw audiovisuele partner voor meetings, incentives, congressen en beurzen. Onze jarenlange ervaring in de markt maakt ons de ideale, audiovisuele totaalleverancier. U bent bij Heuvelman aan het juiste adres voor een totaalproductie van uw evenement. Heuvelman kan naast het bieden van audiovisuele ondersteuning volledig ontzorgen door als hoofdaannemer verantwoordelijk te zijn voor het proces van opbouw, uitvoer en de afbouw.

Audiovisuele techniek voor ieder type evenement

Onze organisatie is een gerenommeerde dienstverlener binnen de evenementenbranche. Wij bieden audiovisuele ondersteuning tijdens evenementen, congressen en bijeenkomsten. Heuvelman is gespecialiseerd in het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen, maar ook in de creatie van content en het ontwikkelen van audiovisuele concepten die uw evenement, of die van uw klant, naar een hoger niveau tillen.

Totaalproductie

Onder de expertise ‘MICE’ en event services vallen alle facetten qua dienstverlening van een totaalproductie. Wij verzorgen niet alleen de audiovisuele techniek, maar ook het begeleiden van vergunningsaanvragen, tribune- en podiumbouw, inrichting met stands, stroomvoorziening, vloerbekleding, toiletten en het meubilair. Onze content designers kunnen de content verzorgen welke te zien is op de schermen tijdens het event. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor webcasting, stemming tijdens het evenement en de making off video.

Inspireer uw bezoekers

Geïnspireerd raken is erg goed, andere inspireren is ongelofelijk mooi. Wilt u uw bezoekers en/of collega’s motiveren of aansporen tot bepaalde gedachtes en gedrag? Maak dan kennis met de eindeloze mogelijkheden van audiovisuele oplossingen. Wij focussen ons op inspireren door middel van beeld, licht en geluid. Indoor led, beacons en virtual en augmented reality zijn voorbeelden (van tools) waar u uw bezoekers mee kunt inspireren. Maar ook sfeerverlichting en goede geluidsversterking mogen hier niet aan ontbreken.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten