Heuvelman livestream studio's

Wij hebben in IJsselstein eigen professionele studio's: de Heuvelman livestream studio's. Deze studio's zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om uw evenement, training, workshop of webinar te organiseren. Dit alles doen we volgens de COVID-19 richtlijnen.

Naast de Heuvelman livestream studio's bieden wij ook op onze locatie de mogelijkheid om meerdere professionele ruimtes met elkaar te verbinden. Hierdoor kunt u grotere groepen gasten binnen de richtlijn van 1,5 meter ontvangen.

Twee compleet ingerichte studio’s

Studio 1: Live experience studio

Live Experience Studio. Dit is de grootste studio en bevindt zich in het hart van ons kantoorpand in IJsselstein. Naast alle aanwezige opname apparatuur zoals camera’s, verlichting en decorstukken beschikt deze studio over een grote regieruimte. De projectiewand van 16 x 2,5 meter biedt extra presentatie mogelijkheden.

Studio 2: Live talk studio

Live Talk Studio. Om aan de vraag naar studioruimte te kunnen voldoen hebben is deze luxe studio onlangs geopend. De Live Talk Studio is bedoeld voor kleinere gezelschappen tot 10 personen.

Heuvelman livestream studio's | cases

Heuvelman - livestream-studio-vvd Heuvelman - Heuvelman Studio’s

VVD | de 150e ALV

Op 12 december 2020 vond de Algemene Vergadering van de VVD plaats in de Heuvelman studio’s in IJsselstein. Als gevolg van de coronacrisis werd uiteraard deze vergadering geheel digitaal georganiseerd. In voorbereiding op deze Algemene Vergadering werden de tien thematische deelsessies ook de hele week gehouden in de Heuvelman studio’s.

Heuvelman - motiv-livestream-studio Heuvelman - Heuvelman Studio’s

MOTIV | Interactieve talkshow

Een week lang verzorgden presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio, RTL-Z) en tafelheer Bastiaan Bakker, live vanuit de Heuvelman studio's, iedere ochtend een interactieve online uitzending.

Hierin werden keynotes van belangrijke opiniemakers, technologiepartners en interactieve napraatsessies met sprekers gedeeld met het publiek thuis.

Heuvelman - enactus-livestream-studio Heuvelman - Heuvelman Studio’s

Enactus | Augmented Live-show

Dit jaar niet live op een podium maar een online editie vanuit de Heuvelman studio’s. Tijdens de spannende twee uur durende Facebook live-show werden de kijkers meegenomen hoe de 4 strijdende teams, die deelnamen via een live videoverbinding, werden gejureerd door de 40 koppige juryleden die tevens online aanwezig waren.

De jury-resultaten werden tot leven gebracht door de uitslagen live te verwerken in een Augmented Reality omgeving gecombineerd met de live videoverbindingen van de teams.

Heuvelman - apollo-livestream-studio

Apollo/Leonardo Hotel Group | Chat en poll

Apollo/Leonardo Hotel Group stelde haar klanten en prospects de mogelijkheid om inzicht te krijgen over de online meeting mogelijkheden.

De insteek van het webinar was online vragen stellen via de chat en poll-functie waar de live bezoekers hun mening konden geven over stellingen of vragen konden stellen.

Heuvelman - livestream-studio-inrev

INREV | Externe sprekers

Na het succesvolle webinar afgelopen juli, was het voor INREV op 8 september tijd voor een vervolg webinar.

Tijdens deze editie waren twee deelnemers fysiek aanwezig in de Heuvelman studio's en werd er via een dubbele Webex meeting 3 online sprekers aan het debat toegevoegd nadat zij eerst virtueel een korte Powerpoint presentatie hadden gegeven.

De online deelnemers hadden de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan de aanwezige sprekers en panellisten.

Heuvelman - livestream-studio-nvvp

NVVP | Webinar

Een lezing moest op het laatste moment omgezet worden tot een webinar. Met op het hoogtepunt maar liefst 2.100 leden die tegelijk keken naar de livestream. Tijdens het webinar konden de leden vragen stellen, welke ook meteen werden beantwoord.

Heuvelman zorgde ervoor dat de online bezoekers live en probleemloos mee konden kijken en dat de stream na de uitzending terug gekeken kon worden.

Heuvelman - livestream-studio-vng

VNG | Digitale ALV

Dit jaar vond de uitgestelde BALV (Buitengewone ALV) digitaal plaats in de Heuvelman studio's. Wij hebben één van de Heuvelman studio's omgebouwd tot een mooie setting voor deze BALV.
Op de agenda stond onder andere de voorbereiding op de landelijke verkiezingen en kabinetsformatie.
De gehele streaming is uit handen genomen en met een 3 cameraregie vastgelegd. Tevens is op de widescreen VNG groot geprojecteerd.

Heuvelman - livestream-studio-hku4

HKU | Talkshow

Voor de HKU is onze Live Experience Studio prachtig omgebouwd naar een gezellige ‘huiskamer’. De HKU - Hogeschool voor de Kunsten Utrecht - onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en de media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie.
Onlangs waren ze in de Heuvelman studio's aanwezig voor hun online evenement en dat vroeg natuurlijk om een inspirerende studio opstelling, speciaal op maat voor HKU.

Heuvelman - livestream-studio-heuvelman

Capgemini | Online talkshow

Samen met Signify was Capgemini 4 maart weer aanwezig in de Heuvelman studio's voor een online talkshow. Met 2 sprekers is dit keer de kleine studio gebruikt en omgebouwd naar een talkshow setting - inclusief beeldschermen, microfoons en een afkijkmonitor. De streamserver samen met portal zijn in look & feel van de opdrachtgever opgemaakt. Door middel van een Q&A konden 200 bezoekers vragen stellen en direct worden beantwoord aan tafel of via de chatfunctie.

Heuvelman - livestream-studio-heuvelman

INREV | Annual Conference

In de week van 19 april mochten we INREV weer verwelkomen voor hun Annual Conference die voor de tweede keer op rij vanuit onze studio in IJsselstein werd uitgezonden.
Gedurende de 3-daagse conferentie kwamen in totaal 18 sprekers aan het woord in diverse keynote presentaties en panel discussies.
De interactie met het online publiek kwam via onze livestream platform, waarbij de deelnemers vragen konden stellen en hun mening konden geven op diverse stellingen die getoond werden in de stream.

Heuvelman - heuvelman-livestream-studio Heuvelman - Heuvelman Studio’s

Eigen locatie kiezen | Eventstreaming

Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen op uw eigen (gekozen) locatie. Veilig, op afstand en met 1 doel; wij zorgen er samen met u voor dat het samenbrengen van uw doelgroep fysiek én/of online tot een succes wordt gebracht.

Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject. Wij bedenken de juiste oplossing bij uw vraagstuk, doen de technische invulling, maken een duidelijke offerte en verzorgen uiteraard een vlekkeloze uitvoering.

Heuvelman livestream studio's

In deze tijd van het coronavirus bieden wij diverse oplossingen in onze Heuvelman studio's of bij u op locatie.

Maak een afspraak
livestream-studio
livestream-studio-heuvelman
livestream-studio-enactus
livestream-studio-motiv

Onze klanten bevinden zich in de branches

Heuvelman - Gezondheid
Gezondheid
Heuvelman - Overheid
Overheid
Heuvelman - Scholen
Scholen
Heuvelman - Evenementen
Evenementen
Heuvelman - Hospitality
Hospitality
Heuvelman - Reizen
Reizen

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten