Heuvelman livestream studio

Communiceren vanuit onze livestream studio's

Wij hebben op ons hoofdkantoor in IJsselstein eigen professionele livestream studio's. Onze livestream studio's zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om uw evenement, training, workshop of webinar te organiseren. Dit alles doen we volgens de COVID-19 richtlijnen.

Naast onze livestream studio's bieden wij ook op onze locatie de mogelijkheid om meerdere professionele ruimtes met elkaar te verbinden. Hierdoor kunt u grotere groepen gasten binnen de richtlijn van 1,5 meter ontvangen.

Heuvelman studio cases

Heuvelman - Heuvelman - Studio

VVD | de 150e ALV

Op 12 december 2020 vond de Algemene Vergadering van de VVD plaats in onze livestream studio’s in IJsselstein. Als gevolg van de coronacrisis werd uiteraard deze vergadering geheel digitaal georganiseerd. In voorbereiding op deze Algemene Vergadering werden de tien thematische deelsessies ook de hele week gehouden in onze studio’s.

Heuvelman - motiv-livestream-studio Heuvelman - Studio

MOTIV | Interactieve talkshow

Een week lang verzorgden presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio, RTL-Z) en tafelheer Bastiaan Bakker, live vanuit onze livestream studio, iedere ochtend een interactieve online uitzending.

Hierin werden keynotes van belangrijke opiniemakers, technologiepartners en interactieve napraatsessies met sprekers gedeeld met het publiek thuis.

Heuvelman - enactus-livestream-studio Heuvelman - Studio

Enactus | Augmented Live-show

Dit jaar niet live op een podium maar een online editie vanuit onze livestream studio’s. Tijdens de spannende twee uur durende Facebook live-show werden de kijkers meegenomen hoe de 4 strijdende teams, die deelnamen via een live videoverbinding, werden gejureerd door de 40 koppige juryleden die tevens online aanwezig waren.

De jury-resultaten werden tot leven gebracht door de uitslagen live te verwerken in een Augmented Reality omgeving gecombineerd met de live videoverbindingen van de teams.

Heuvelman - apollo-livestream-studio

Apollo/Leonardo Hotel Group | Chat en poll

Apollo/Leonardo Hotel Group stelde haar klanten en prospects de mogelijkheid om inzicht te krijgen over de online meeting mogelijkheden.

De insteek van het webinar was online vragen stellen via de chat en poll-functie waar de live bezoekers hun mening konden geven over stellingen of vragen konden stellen.

Heuvelman -

INREV | Externe sprekers

Na het succesvolle webinar afgelopen juli, was het voor INREV op 8 september tijd voor een vervolg webinar.

Tijdens deze editie waren twee deelnemers fysiek aanwezig in onze studio en werd er via een dubbele Webex meeting 3 online sprekers aan het debat toegevoegd nadat zij eerst virtueel een korte Powerpoint presentatie hadden gegeven.

De online deelnemers hadden de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan de aanwezige sprekers en panellisten.

Heuvelman -

NVVP | Webinar

Een lezing moest op het laatste moment omgezet worden tot een webinar. Met op het hoogtepunt maar liefst 2.100 leden die tegelijk keken naar de livestream. Tijdens het webinar konden de leden vragen stellen, welke ook meteen werden beantwoord.

Heuvelman zorgde ervoor dat de online bezoekers live en probleemloos mee konden kijken en dat de stream na de uitzending terug gekeken kon worden.

Heuvelman - heuvelman-livestream-studio Heuvelman - Studio

Eigen locatie kiezen | Eventstreaming

Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen op uw eigen (gekozen) locatie. Veilig, op afstand en met 1 doel; wij zorgen er samen met u voor dat het samenbrengen van uw doelgroep fysiek én/of online tot een succes wordt gebracht.

Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject. Wij bedenken de juiste oplossing bij uw vraagstuk, doen de technische invulling, maken een duidelijke offerte en verzorgen uiteraard een vlekkeloze uitvoering.

Heuvelman livestream studio

In deze tijd van het coronavirus bieden wij diverse oplossingen in onze studio's of bij u op locatie.

Maak een afspraak
livestream-studio
livestream-studio-heuvelman
livestream-studio-enactus
livestream-studio-motiv

Onze klanten bevinden zich in de branches

Heuvelman - Gezondheid
Gezondheid
Heuvelman - Overheid
Overheid
Heuvelman - Scholen
Scholen
Heuvelman - Evenementen
Evenementen
Heuvelman - Hospitality
Hospitality
Heuvelman - Reizen
Reizen

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten