LED schermen

De vele toepassingen van LED schermen, LED displays en LED billboards voor binnen en buiten.

LED schermen kunnen voor vele verschillende communicatie doeleinden gebruikt worden. De schermen kunnen bijvoorbeeld uw content op een bijzondere en speciale manier weergeven tijdens uw evenement of bijeenkomst.

De schermen zijn ideaal te gebruiken voor het aanleggen van een digital signage systeem in uw bedrijfspand, waarmee u uw klanten door uw pand kunt leiden (bewegwijzering) en/of intern kunt communiceren. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden door onze afdeling Content & Software op maat verzorgd. Ook buiten kunnen LED schermen dé oplossing bieden voor uw content. Ze kunnen tegen een spat water en zijn goed te zien, ook vanaf een afstand!

Nog een ander innovatieve toepassing is het maken van een videowall. Uw ontvangsthal, bedrijfsrestaurant of gevel krijgt hierdoor een modern en innovatieve uitstraling. Doordat LED schermen bijna geen rand hebben, kan je deze schermen naadloos aan elkaar verbinden en zo een muur bouwen met beeldschermen.

Verschillen

Er zijn talloze varianten beschikbaar, ze verschillen in onder andere opstelling of vorm. Zo kunnen deze schermen tegen de muur geplaatst worden of op een verrijdbare kar. Ook zit er verschil tussen indoor en outdoor LED schermen. Doordat ieder evenement of locatie andere wensen heeft, hebben wij een breed assortiment aan A-merk LED schermen. Wij denken graag met u mee over de specificaties van het LED scherm die voor u het meest geschikt zijn.

Heuvelman heeft voor iedere vraag een passende oplossing.

Olympicexperience

Referenties

In de afgelopen jaren hebben we onze LED schermen onder meer ingezet bij grote publieksevenementen, zakelijke bijeenkomsten, sportevenementen, concerten, congressen, bedrijfspresentaties, inrichten van bedrijven, scholen en universiteiten.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten