Humly

Innovatief en gebruiksvriendelijk room booking systeem

Humly is een innovatieve en toonaangevende fabrikant van zeer geavanceerde oplossingen voor het boeken van vergaderruimtes en werkplekken met modern Scandinavisch design. Deze gebruiksvriendelijke systemen maken het voor gebruikers gemakkelijk om snel en eenvoudig de beschikbaarheid van een ruimte te controleren, een reservering te maken en deze te beheren. Humly Roombooking systemen zijn ontworpen om het reserveringsproces snel en eenvoudig te laten verlopen.

Over Humly

Het Zweedse bedrijf Humly is al bijna 15 jaar pionier in de smart workplace industrie en heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor de moderne kantooromgeving.
Een van de grootste voordelen van Humly is dat ze de hardware, software en clouddiensten zelf ontwerpen, bouwen en beheren, waardoor er snel en efficiënt kan worden ingespeeld op wensen en eisen van de gebruikers. De grote focus op veiligheid, data-integriteit en het design maken Humly producten geschikt voor zowel de private als de publieke sector.

Room booking – Humly Room Display

Humly Room Display is een interactief scherm dat geschikt is voor elke (vergader)ruimte. Het helpt gebruikers om de geboekte of beschikbare ruimte te vinden. Op het display wordt vermeld wie de kamer heeft geboekt en voor hoe lang.
Het display heeft een tijdloos ontwerp en past daarom goed in elk modern kantoor. Humly Room Display is een bekroond ontwerp dat al veel prestigieuze designprijzen heeft gewonnen.

Desk booking - Humly Booking Device

Humly heeft recent een nieuw product geïntroduceerd: Humly Booking Device.
Het compacte boekingssysteem is voorzien van een 3,46 inch high resolution scherm en is enorm veelzijdig en een onmisbare tool bij het nieuwe, hybride werken.
Het scherm kan aangeven of een ruimte of zelfs bureau beschikbaar is. Door op het touchscreen te tikken, kan iedereen ter plekke een boeking doen. Door het compacte formaat is de Humly Booking Device ideaal voor kleine vergaderruimtes, bureaus en andere boekbare plekken.

Wayfinding

Onderzoek toont aan dat een gemiddelde kantoormedewerker ongeveer 3 uur per week aan tijd verspilt omdat vergaderingen niet op tijd beginnen of omdat niet iedereen weet waar hij of zij verwacht wordt. Humly Wayfinding is ontwikkeld om deze tijd te besparen.
Net zoals de informatieborden van luchthavens realiseert Humly Wayfinding een lijst met vergaderingen. De vergaderingen worden op de schermen voorzien van een routebeschrijving en de informatie kan op elk scherm of systeem met een webbrowser worden opgeroepen.
De Humly Wayfinding software kan zonder problemen gecombineerd worden met bijna alle andere boekingssystemen en oplossingen in de markt.

Plattegrond

Humly Floor Plan kan op elk scherm (met browser & netwerkverbinding) worden weergegeven zodat medewerkers in één oogopslag kunnen zien welke ruimtes bezet of beschikbaar zijn. Via het reserveringssysteem, Microsoft Teams of Humly Reserveringen, is Humly Floor Plan te gebruiken om zowel de beschikbaarheid te controleren als de boekingen te beheren. Reserveer vanaf elke locatie een kamer of een bureau dat u nodig heeft.

Bezoekersbeheer

Gebruik Humly Visitor om gasten via een scherm met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface te laten inchecken en gastvrij te verwelkomen.
De software kan op bijna elk soort scherm worden gebruikt en er kan een printer op worden aangesloten. Humly Visitors waarschuwt de gastheer dat een bezoeker is gearriveerd via e-mail en/of sms en activeert het afdrukken van een bezoekersbadge. Uitchecken is ook een fluitje van een cent, waardoor de administratieve last van het frontofficepersoneel wordt verlicht waardoor de focus volledig op de menselijke interactie kan worden gericht.

Humly Reservations

Reserveer eenvoudig een ruimte of bureau via de Humly Web App. De Humly Web App laat iedereen boeken wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben. Net als alle andere producten van Humly Workplace Solutions, vereenvoudigt en organiseert Humly Reservations het dagelijkse leven op kantoor met behulpzame en intuïtieve technologie.

Alle pluspunten op een rijtje:

 • Snel en eenvoudige controle op de beschikbaarheid van ruimtes
 • Hoog beveiligingsniveau
 • Uitstekende gebruiksvriendelijkheid
 • Integratie in Microsoft Teams
 • Geschikt voor diverse platforms
 • Klimaat neutraal ontwerp
 • Schitterend, Scandinavisch, bekroond design
 • Door de cloud oplossing, overal te gebruiken
 • Uniek werkend en schaalbaar back-end systeem
 • Professionele integratie- en helpdeskondersteuning
 • Hardware, software, back-end, cloud in eigen beheer
 • Lokale verkoopondersteuning & demomogelijkheden
 • In de Benelux eenvoudig uit voorraad leverbaar via Heuvelman
 • Onze technici, projectmanagers, maar ook de klant zijn zeer tevreden over deze innovatieve oplossing!

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten