Audiovisuele oplossingen voor hotellerie

Vijf-sterren dienstverlening voor uw gasten

Hotels zijn vaak de thuisbasis van vele bedrijfsevenementen, conferenties en seminars. Het is belangrijk om een professionele en aantrekkelijke omgeving te creëren om uw gasten te verwelkomen en te ondersteunen. Hier komt Heuvelman in beeld.

Heuvelman is een bekende dienstverlener binnen de (internationale) hotellerie. Wij bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en bijeenkomsten en anderzijds voorzien we hotels van vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Hierbij denken we graag mee vanuit de behoefte die u heeft om uw ambities te realiseren.

De vertrouwde partner van
Heuvelman -

Voor wie

Alle hotels met één of meerdere ruimtes, waar evenementen verzorgd kunnen worden, voor grotere groepen mensen, kunnen gebruik maken van onze audiovisuele oplossingen en diensten.

De volgende hotellocaties maken veelvuldig gebruik van Heuvelman:

  • Grand Hotel Huis ter Duin
  • Leonardo Royal Hotel
  • Conferentie hotel Ruwenberg
  • Hotel en Congrescentrum de ReeHorst
  • Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
  • Novotel

Mogelijkheden

Met onze audiovisuele oplossingen hebben we vele mogelijkheden om een gastvrije omgeving te creëren voor uw gasten.

Advies over een vaste installatie

Naast tijdelijke, audiovisuele totaaloplossingen kan Heuvelman u ook adviseren over uw vaste installatie. Zo bent u te allen tijde verzekerd van goede, audiovisuele faciliteiten. Denk hierbij aan techniek voor uw vergaderzalen, balzalen en de bewegwijzering in uw hotel waarmee u uw gasten real-time op de hoogte brengt. Het ontwikkelen van innovatieve audiovisuele concepten, specifiek voor uw hotel of voor het overtuigen van uw opdrachtgevers, maken een vast onderdeel uit van onze dienstverlening.

Sfeer en functionaliteit

Met geavanceerde technologieën, zoals geluidssystemen en presentatieschermen, kan Heuvelman bijdragen aan de sfeer en functionaliteit van een hotel. Of het nu gaat om het inrichten van vergaderruimten, het creëren van een professionele setting voor presentaties of het ondersteunen van live streaming en videoconferencing, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Op maat gemaakte technische en innovatieve oplossingen

De audiovisuele diensten van Heuvelman bieden aan hotels de mogelijkheid om zich te onderscheiden door op maat gemaakte technische en innovatieve oplossingen. Heuvelman helpt ook bij het verbeteren van operationele efficiëntie. Met geautomatiseerde systemen is het beheer van verschillende ruimtes en locaties eenvoudig te managen waardoor het minder tijd en energie kost.

Samenwerking

Een samenwerking met Heuvelman zal niet alleen de gastbeleving verbeteren, maar een hotel kan zich onderscheiden van de concurrentie en meer efficiënt en effectief opereren. Een investering in de toekomst.

Nadat we met elkaar de wensen en eisen hebben bepaald voor het evenement, maken we een gedetailleerd voorstel. Wanneer u de keuze heeft gemaakt zorgt Heuvelman voor de levering en installatie van alle apparatuur en levert deze gebruiksklaar op zodat het evenement in het hotel kan plaatsvinden.

Waarom Heuvelman?

Heuvelman is expert op het gebied van het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen die worden georganiseerd in uw hotel. Ook weet onze organisatie als geen ander content te creëren en audiovisuele concepten te ontwikkelen die de bijeenkomsten van uw opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen.

Eigen voorraad verhuurapparatuur

Heuvelman heeft een grote eigen voorraad met verhuurapparatuur die kan worden ingezet. Zo kan elke ruimte in uw hotel worden omgetoverd tot een prachtige en volledig ingerichte evenementenlocatie. Ons ervaren en deskundig personeel zal u bijstaan, van advies tot productie en de nazorg. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring op diverse hotel locaties in de hele wereld en brede kennis van ons vak en kennis van de hotel en hospitality markt.

Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wij zijn bekend met de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak bij de meeste hotellocaties. Zo kunnen onvoorziene omstandigheden worden voorkomen waardoor u gegarandeerd bent van een goed advies wat leidt tot een besparing van tijd en kosten.

Heuvelman -

Heuvelman biedt altijd de complete oplossing

Een evenement dat niet goed is voorbereid en die niet ondersteund wordt door de juiste beeld- en geluidsapparatuur, kan enorm afbreuk doen aan de doelstelling van de opdrachtgever.

Om de doelstelling te realiseren zorgt Heuvelman ervoor dat de audiovisuele apparatuur altijd goed werkt en wordt bediend. Met de oplossingen van Heuvelman worden uw evenementen gestroomlijnder, intuïtiever en creatiever!

Veel gestelde vragen

Wat maakt een hotel geschikt voor het organiseren van evenementen?

Hotels bieden vaak standaard al vele faciliteiten voor evenementen, zoals (vergader)zalen, beschikbare audiovisuele middelen, infrastructuur, catering en totale hospitality. Daarnaast kan het bij een meerdaags evenement zeer welkom zijn om bezoekers van het evenement te laten overnachten.

Hoe bepaal ik de grootte van de locatie die ik nodig heb voor mijn evenement?

Dit is afhankelijk van het aantal te verwachten gasten, de activiteiten die u wilt toevoegen aan het evenement en welke audiovisuele middelen u hiervoor wilt inzetten.

Moet ik altijd gebruik maken van de audiovisuele faciliteiten van het hotel?

Sommige hotels hebben eigen audiovisuele middelen en kunnen deze ook zelf voor de klant inzetten. Bij veel evenementen schakelt de opdrachtgever of het hotel zelf een audiovisuele partner in, zoals Heuvelman. Veel hotels hebben een partnership met een vaste leverancier voor audiovisuele middelen. Voor Heuvelman is contact met de opdrachtgever onontbeerlijk bij de inzet van de audiovisuele middelen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten